Модна правила за сва времена

Мода се мијења из сезоне у сезону, трендови долазе и пролазе, али постоје нека правила која су апсолутно безвременска.

Мода и љепота 28.04.2014 | 08:11
Модна правила за сва времена

Ма који стил да преферирате, требали би да се придржавате ових правила, за које стручњаци тврде да никада неће бити оут:

КВАЛИТЕТНИ КОМАДИ У НЕУТРАЛИМ БОЈАМА. Апсолутни муст хаве у ормару сваке даме која држи до себе и свог стила су класични одјевни комади попут мале црне хаљине, бијеле кошуље, фармерица и црних салонки. То су комади који једноставно не излазе из моде и у којима ћете увијек бити добро одјевени.

ОДЈЕЋА ПО ВАШОЈ МЈЕРИ. Водите рачуна о кројевима који најбоље пристају вашој тјелесној грађи. Немојте слијепо пратити модне трендове већ их покушајте прилагодити ономе у чему се ви најбоље осјећате и изгледате.

ПАМЕТАН ШОПИНГ. Инвестирајте у пар квалитетних и безвременских комада које можете набавити и на распродајама или снижењима. То је много бољи избор него гомила крпица које ћете можда некада обући.

МОДНИ ДОДАЦИ. Добро одабран модни додатак попут ташне или ципела, вашем ће стајлингу дати завршни печат, освјежити сваку комбинацију и помоћи да изгледате као милион долара. Зато се слободно понекад почастите квалитетнијим и луксузним асесоаром који ће вас претворити у праву стилску икону.

ИСТАКНИТЕ НАЈБОЉЕ НА СЕБИ. Иако вас мајка природа можда није наградила узаним струком, витким ногама или бујним грудима, али сигурно имате неке друге квалитете попут косе, савршене гузе. Битно је да знате истаћи оно што је најбоље на вама.

НЕ БОЈТЕ СЕ БОЈА. Истина је да са неурталним бојама никада не можете погријешити, али се немојте бојати ни јарких боја, које готово свима добро пристају и освјежавају сваки лоок.

 

 

 

 

 

Коментари / 0

Оставите коментар