Modna pravila za sva vremena

Moda se mijenja iz sezone u sezonu, trendovi dolaze i prolaze, ali postoje neka pravila koja su apsolutno bezvremenska.

Moda i ljepota 28.04.2014 | 08:11
Modna pravila za sva vremena

Ma koji stil da preferirate, trebali bi da se pridržavate ovih pravila, za koje stručnjaci tvrde da nikada neće biti out:

KVALITETNI KOMADI U NEUTRALIM BOJAMA. Apsolutni must have u ormaru svake dame koja drži do sebe i svog stila su klasični odjevni komadi poput male crne haljine, bijele košulje, farmerica i crnih salonki. To su komadi koji jednostavno ne izlaze iz mode i u kojima ćete uvijek biti dobro odjeveni.

ODJEĆA PO VAŠOJ MJERI. Vodite računa o krojevima koji najbolje pristaju vašoj tjelesnoj građi. Nemojte slijepo pratiti modne trendove već ih pokušajte prilagoditi onome u čemu se vi najbolje osjećate i izgledate.

PAMETAN ŠOPING. Investirajte u par kvalitetnih i bezvremenskih komada koje možete nabaviti i na rasprodajama ili sniženjima. To je mnogo bolji izbor nego gomila krpica koje ćete možda nekada obući.

MODNI DODACI. Dobro odabran modni dodatak poput tašne ili cipela, vašem će stajlingu dati završni pečat, osvježiti svaku kombinaciju i pomoći da izgledate kao milion dolara. Zato se slobodno ponekad počastite kvalitetnijim i luksuznim asesoarom koji će vas pretvoriti u pravu stilsku ikonu.

ISTAKNITE NAJBOLJE NA SEBI. Iako vas majka priroda možda nije nagradila uzanim strukom, vitkim nogama ili bujnim grudima, ali sigurno imate neke druge kvalitete poput kose, savršene guze. Bitno je da znate istaći ono što je najbolje na vama.

NE BOJTE SE BOJA. Istina je da sa neurtalnim bojama nikada ne možete pogriješiti, ali se nemojte bojati ni jarkih boja, koje gotovo svima dobro pristaju i osvježavaju svaki look.

 

 

 

 

 

Komentari / 0

Ostavite komentar