Најпопуларније свјетске дестинације по Фацебооку

Откако је Фацебоок увео могућност пријаве на разне локације путем свог профила, родило се нови онлине покрет, који је одмах након "селфие" фотки стигао на високо друго мјесто омиљених активности ове друштвене мреже - управо је активност пријаве (цхецк ин) омогућио Фацебооку да из прве руке истражи које су најпопуларније дестинације на свијету.

Путовања 27.04.2014 | 08:58
Најпопуларније свјетске дестинације по Фацебооку

Прво мјесто у Америци је поносно отишло у Диснеyланд Калифорнију, друго најпопуларније мјесто је Тимес Сqуаре, док је треће топ одредиште још једно у власништву Диснеyа, Епцот Центер у Wалт Диснеy Флориди.
У Европи, прво мјесто је заузео Диснеyланд у Паризу, друго је заузела О2 Арена у Лондону, док се позната улица Лас Рамблас у Барцелони пронашла на трећем мјесту.


Остале популарне европске дестинације још су: Трг Светог Марка у Венецији, Трг Таксим у Истанбулу и Горкy Парк културе и забаве у Русији.
Када бисмо вас сада запитали која је најпопуларнија дестинација у Азији засигурно бисте погодили.

 

Да, добро сте помислити, то је, наравно - Диснеyланд у Хонг Конгу, након којег долази Таинан Флоwер Нигхт Маркет у Тајвану и позната трговачка улица Мyеонг-донг Стреет.

Коментари / 0

Оставите коментар