Ово су нови трендови за вјенчанице

Данашње модерне младе очекују нешто више од венчанице, како им више није довољна само лепо украшена линија око врата и мало чипке. Зато модни креатори све више пажње посвећују управо осмишљању нових венчаница и трендова, који би одговарали свакој невести. Погледајте који су се то трендови издвојили као главни ове године.

Мода и љепота 27.04.2014 | 08:56
Ово су нови трендови за вјенчанице

СПУШТЕНА РАМЕНА
Овај романтични стил виђа се веома често на модним пистама, а јасно је и зашто. Венчанице са спшуштеним раменима, попут ове "Марцхеса" изгледају као праве хаљине за принцезу. А свака млада жели на дан свог венчања да се осећа као принцеза из бајке.

"ГОЛА" ЛЕЂА
Овакав храбри одабир ће сигурно натерати све госте на венчању да окрећу главу за младом. Наизглед гола леђа, која су прекривена само јако танким, провидним материјалом, иззгледају јако заводнички, и остављају безброј могућности за украшавање. Венчаница која носи потпис "Кенет Пул" преко леђа је украшена крупном, квалитетном ћипком која се дивно слаже са тамнијим теном.

МАШНЕ
Машнице и машне су одувек нбиле један од главних украса на венчаницама, али ове сезоне у моди су баш велике машне. Дизајнери су се ове године баш забављали и тркало ко ће ставити већу машну на венчаницу, тако да,а ко вилите овај украс, слободно немојте да се суздржавате.

УКРАШЕНА БИСЕРИМА
Хаљине које су ручно украшене лепим бисерима изгледају скупоцено и изузетно елегантно. Зато је овогодишња модна сцена запоставила кристале, цирконе и драго камење, у корист старих добрих бисера. Било да се налазе као украс око струкја, или је њима украшен неки други део хаљине, бисери увек изгледају нежно и женствено.

НЕТРАДИЦИОНАЛНЕ БОЈЕ
Прошла су времена када је млада морала да носи чистобелу хаљину. Данас су све популарније беж, сиве и светлије нијансе кајсије. Дизајнери се слажу, па све чешће на пистама виђамо венчаноце које уопште нису беле. За, ако не волите белу боју, можете слободно да се одлучите за омиљену пастелни нијансу.

ЧИПКАСТИ РУКАВИ
Од кад је Кејт Мидлтон вратила у моду чипкасте рукаве, овај тренд не замире. Овакве хаљине изгледају јако романтично, и уз њих није неопходан никакав зукрас - довољне су саме по себи. Букет лепог цвећа и дискретне минђуше су све све што ће вам требати, али имајте на уму да чипка мора да буде квалитетна.

Коментари / 0

Оставите коментар