Ovo su novi trendovi za vjenčanice

Današnje moderne mlade očekuju nešto više od venčanice, kako im više nije dovoljna samo lepo ukrašena linija oko vrata i malo čipke. Zato modni kreatori sve više pažnje posvećuju upravo osmišljanju novih venčanica i trendova, koji bi odgovarali svakoj nevesti. Pogledajte koji su se to trendovi izdvojili kao glavni ove godine.

Moda i ljepota 27.04.2014 | 08:56
Ovo su novi trendovi za vjenčanice

SPUŠTENA RAMENA
Ovaj romantični stil viđa se veoma često na modnim pistama, a jasno je i zašto. Venčanice sa spšuštenim ramenima, poput ove "Marchesa" izgledaju kao prave haljine za princezu. A svaka mlada želi na dan svog venčanja da se oseća kao princeza iz bajke.

"GOLA" LEĐA
Ovakav hrabri odabir će sigurno naterati sve goste na venčanju da okreću glavu za mladom. Naizgled gola leđa, koja su prekrivena samo jako tankim, providnim materijalom, izzgledaju jako zavodnički, i ostavljaju bezbroj mogućnosti za ukrašavanje. Venčanica koja nosi potpis "Kenet Pul" preko leđa je ukrašena krupnom, kvalitetnom ćipkom koja se divno slaže sa tamnijim tenom.

MAŠNE
Mašnice i mašne su oduvek nbile jedan od glavnih ukrasa na venčanicama, ali ove sezone u modi su baš velike mašne. Dizajneri su se ove godine baš zabavljali i trkalo ko će staviti veću mašnu na venčanicu, tako da,a ko vilite ovaj ukras, slobodno nemojte da se suzdržavate.

UKRAŠENA BISERIMA
Haljine koje su ručno ukrašene lepim biserima izgledaju skupoceno i izuzetno elegantno. Zato je ovogodišnja modna scena zapostavila kristale, cirkone i drago kamenje, u korist starih dobrih bisera. Bilo da se nalaze kao ukras oko strukja, ili je njima ukrašen neki drugi deo haljine, biseri uvek izgledaju nežno i ženstveno.

NETRADICIONALNE BOJE
Prošla su vremena kada je mlada morala da nosi čistobelu haljinu. Danas su sve popularnije bež, sive i svetlije nijanse kajsije. Dizajneri se slažu, pa sve češće na pistama viđamo venčanoce koje uopšte nisu bele. Za, ako ne volite belu boju, možete slobodno da se odlučite za omiljenu pastelni nijansu.

ČIPKASTI RUKAVI
Od kad je Kejt Midlton vratila u modu čipkaste rukave, ovaj trend ne zamire. Ovakve haljine izgledaju jako romantično, i uz njih nije neophodan nikakav zukras - dovoljne su same po sebi. Buket lepog cveća i diskretne minđuše su sve sve što će vam trebati, ali imajte na umu da čipka mora da bude kvalitetna.

Komentari / 0

Ostavite komentar