Чавић: Бећировић је бошњачки јастреб СДП-а

 

Предсједник НДП-а Драган Чавић сматра да је замјеник предсједавајућег Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ Денис Бећировић бошњачки јастреб СДП-а, који призива укидање институција Републике Српске, овај пут Министарства унутрашњих послова.

Република Српска 27.04.2014 | 16:08
Чавић: Бећировић је бошњачки јастреб СДП-а

 

Реагујући на писмо које је Бећировић упутио међународним званичницима у БиХ, а које је усмјерено првенствено против МУП-а Српске, Чавић је рекао да је већ увелико добар дио бошњачких политичких партија "узео националистичке добоше и почео да лупа из дана у дан".

"Позивамо СНСД да прекине сарадњу са СДП-ом, те да покрену иницијативу за смјену Бећировића и да га више никад не врате у предсједништво Представничког дома.

За нас је његова иницијатива неприхватљива, понижавајућа за МУП и за власт у Српској, која је нападнута и квалификована на најружнији могући начин", додао је Чавић на конференцији за новинаре.

Он је за 30. април најавио дефинитиван договор опозиције о заједничком изласку на изборе у октобру, у склопу Савеза за промјене, наводећи да се Савезу придружују парламентарне и ванпарламентарне странке и појединици.

"НДП је заједно са СДС-ом и ПДП-ом већ раније приступио овом Савезу. Сигурно ћемо бити лојалан и конструктиван члан Савеза, са јасним циљем да наше политичко дјеловање буде убједљиво и да нас грађани доживе као озбиљну алтернативу власти", напоменуо је Чавић.

Коментаришући Извјештај о раду МУП-а у прошлој години, он је рекао да полиција мора бити деполитизована и да њом морају управљати људи који немају никакве везе са било којом политичком партијом.

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

СВАШТА УМЕМ

26.04.2014 13:43

СВАШТА УМЕМ, СВАШТА УМЕМ, САМО ЈЕДНО НЕ РАЗУМЕМ -КО У ОВОЈ ПРИЧИ КОГА РУЖИ И КО СУ ОВДЕ ДОБРИ,А КО ЗЛИ ЈУНАЦИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стојан

26.04.2014 14:12

Напред до побједе и рушења лопова и криминалаца са власти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марко

26.04.2014 15:48

Главно је да си се ти извинио за злочин у Сребреници! Немаш ти шта причати...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

26.04.2014 16:35

А ста је проблем сто се извинио?! То је, ваљда, људски да се уради. Цовјек је добио извјестај Владе у којем су биле наведене цињенице о злоцину и урадио је оно сто би свако нормалан урадио. То не знаци да је мањи Србин од Додика. Па Додик је на ФАЦЕ ТВ рекао да је у Сребреници био Генодиц а онда неколико година иза тога вадио се да је био наиван.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕАЛАН

26.04.2014 19:24

Послије добре коалиције,мало је глупо да овај човјек иде националним тантавицама да добија гласове мало је то излизани фазон "додика" (НАМЈЕРНО МАЛИМ СЛОВОМ)..како никоме није јасно да је овдје народ ГЛАДАН,ТРАЖИ ПОСАО,ЕКОНОМИЈА,БЕСПЛАТНО ЛЕЧЕЊЕ ШКОЛСТВО,ХАПШЕЊА КРИМИНАЛАЦА ИЗ ВЛАСТИ ПОСЛИЈЕ ИЗБОРА. То желимо Ч У Т И

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПАПАГАЈ

27.04.2014 07:31

Босњаци имају свог јастреба, а Срби свог славуја!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

аxе

27.04.2014 13:19

Залосно јос увек национализам влада

ОДГОВОРИТЕ
Name

јастријеб

28.04.2014 22:58

Он је Додиков јастријеб, који му помаже да застрашује Србе, да би овај показао како нас брани. Старе форе, потрошене, не пролазе више прочитао је овај народ све, нема више превара и одбране није он бранио овај народ кад је требало бранити него шверцово и богатио се да би на крају дошао на власт и још опљачкао свој народ. Сад је дошло вријеме да плати цех БАЈА ВЕЛИКИ

ОДГОВОРИТЕ