Српкиња са Чарлијем Шином у Питбуловом споту! (ВИДЕО)

Успешна српска манекенка Александра Николић једна је од девојака које се појављују у споту славног америчког репера Питбула.

Забава 26.04.2014 | 09:03
Српкиња са Чарлијем Шином у Питбуловом споту! (ВИДЕО)

Заштитно лице београдске модне агенције „Кристал,“ која већ дуже време ниже успехе у свету, пре свега у Мајамију, добила је овај ангажман који ју је учинио веома поносном. Како и не би када се у споту за песму „Сеxy пеопле“ коју је Питбул снимио у дуету са Аријаном, појављују и познати диџејеви, а као највећа звезда ту је Чарли Шин.

На Јутјубу се, поред финалне верзије, може видети и мејкинг оф у којем плавокоса лепотица с поносом истиче да је из Србије и објашњава која је њена улога у споту.

Иначе, Александра, и поред напорног рада на једној плажи у Мајамију, имала је времена и за дружењу са светским звездама.
- Било је лепо радити са Питбулом и његовом екипом. Моја улога у споту није велика, али сам задовољна што сам нашла место у њему. За мене је овај ангажман велики успех јер се овакве прилике не појављују сваког дана. Што се тиче Питбула, веома је приступачан и забаван, док са Шином нисам имала прилику да комуницирам – каже Александра која је Америку заменила Шпанијом где је добила кампању за један од највећих светских брендова.

Коментари / 0

Оставите коментар