Следи бурно лето на Ноу Кампу

Само два дана након што је ФИФА поништила одлуку о забрани довођења нових играча у Барселону у наредна два прелазна рока, у каталонском клубу су се дали у потрагу за појачањима.

Фудбал 25.04.2014 | 15:53
Следи бурно лето на Ноу Кампу

Шпански медији пишу како ће Барселона у љетњем прелазном року доживјети потпуни ремонт. Умјесто Херарда Мартина на клупу ће сјести нови тренер, а у клуб би требало стићи сигурно седам, осам нових играча.

Барселона је већ договорила долазак голмана Марка Андре тер Штегена, као и младе звијезде загребачког Динама, Алена Халиловића. Међутим, права појачања тек слиједе.

Барселонин приоритет су штопер и централни везни, а ту би, наводно, требали стићи Давид Луиз из Челсија, те чилеански репрезентативац из Јувентуса, Артуро Видал, којег у својим редовима жели и највећи Барсин ривал Реал Мадрид.

Поред њих Барселона намјерава довести и голмана Наполија, Пепеа Реину, штопера Атлетиц Билбаа Ајмерика Лапорту, те још неке играче.

У конкуренцији за задњу линију одбране су Матс Хумелс из Борусије, Томас Фермален из Арсенала, Данијел Агер из Ливерпула, Матео Мусакио из Виљареала, Фабијан Схар из Базела, Јан Фертонгхен из Тотенхема, те Ињиго Мартинес из Реал Сосиједада.

Када су у питању одласци, Барселону сигурно напуштају Виктор Валдес, Карлес Пујол и Алекс Сонг, Алексис Санчес има понуду Јувентуса, Хавијер Масћерано Наполија, док су наводно дозволу за одлазак из клуба затражили Сеск Фабрегас и Педро Родригес.

Коментари / 0

Оставите коментар