Sledi burno leto na Nou Kampu

Samo dva dana nakon što je FIFA poništila odluku o zabrani dovođenja novih igrača u Barselonu u naredna dva prelazna roka, u katalonskom klubu su se dali u potragu za pojačanjima.

Fudbal 25.04.2014 | 15:53
Sledi burno leto na Nou Kampu

Španski mediji pišu kako će Barselona u ljetnjem prelaznom roku doživjeti potpuni remont. Umjesto Herarda Martina na klupu će sjesti novi trener, a u klub bi trebalo stići sigurno sedam, osam novih igrača.

Barselona je već dogovorila dolazak golmana Marka Andre ter Štegena, kao i mlade zvijezde zagrebačkog Dinama, Alena Halilovića. Međutim, prava pojačanja tek slijede.

Barselonin prioritet su štoper i centralni vezni, a tu bi, navodno, trebali stići David Luiz iz Čelsija, te čileanski reprezentativac iz Juventusa, Arturo Vidal, kojeg u svojim redovima želi i najveći Barsin rival Real Madrid.

Pored njih Barselona namjerava dovesti i golmana Napolija, Pepea Reinu, štopera Atletic Bilbaa Ajmerika Laportu, te još neke igrače.

U konkurenciji za zadnju liniju odbrane su Mats Humels iz Borusije, Tomas Fermalen iz Arsenala, Danijel Ager iz Liverpula, Mateo Musakio iz Viljareala, Fabijan Shar iz Bazela, Jan Fertonghen iz Totenhema, te Injigo Martines iz Real Sosijedada.

Kada su u pitanju odlasci, Barselonu sigurno napuštaju Viktor Valdes, Karles Pujol i Aleks Song, Aleksis Sančes ima ponudu Juventusa, Havijer Masćerano Napolija, dok su navodno dozvolu za odlazak iz kluba zatražili Sesk Fabregas i Pedro Rodriges.

Komentari / 0

Ostavite komentar