ПДП: ДНС не може предводити “трећи блок”

Партија демократског прогреса /ПДП/ сматра да удруживање Демократског народног савеза /ДНС/ и Странке Напредна Српска /СНС/ није формирање новог блока, већ придруживање једне мале странке коалицији СНСД-ДНС-СП.

Република Српска 25.04.2014 | 12:32
ПДП: ДНС не може предводити “трећи блок”

У саопштењу из ПДП-а наводи се да ДНС не може бити предводник "трећег блока", јер ова странка "носи огромну одговорност за економско пустошење Републике Српске".

"ДНС већ осам година држи директне полуге власти и у Републици Срској и у БиХ, а у неким ресорима, као што је саобраћај, носи чак и већу одговорност за тренутно стање од СНСД-а", додаје се у саопштењу. ПДП оцјењује да се ДНС никада није дистанцирао од, како кажу, погубне политике СНСД-а.

"А тамо гдје су њихови кадрови били директно одговорни направили су највећу катастрофу, што се види и из посљедње ревизије у 'Жељезницама Републике Српске", сматра ПДП. У саопштењу се наводи да је Странка Напредна Српска, након јучерашњег удруживања са ДНС-ом, показала да је "не занимају промјене у Републике Српске, већ само њихове личне позиције".

 

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Херц

25.04.2014 11:43

Све сте у праву гос.Иванић.Шукало је играч Бајин, сањар великог Баје. ДНС је лоповске организација која ради све у рукавицама .Подмукли, премазани свим бојама и не треба им ништа вјеровати исти СНСД.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дејо Градиска

26.04.2014 13:48

Среца па је ПДП прослост.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слуцајни посматрац

26.04.2014 15:02

Сто казе нас народ, баба би дала динар да удје у коло, а два да изадје. Тако се сад понаса ДНС - не као политицка партија која стоји иза свог дјеловања и спремна да преузме одговорност, него као баба која се предомисља! Сад вам не ваља Додик, кад су кола кренула низбрдо... А кад смо код баба, има јос она једна: сто је баби мило, то јој се и снило - да буде предводник неког тамо "трецег блока", односно да буде тас на ваги у октобру... Надам се да це у октобру оваквим политицким паразитима као сто је ДНС (а ни ПДП ниста није бољи, мозда цак и веци криминалци), који само цекају да се прикаце побједницима на грбацу народ показати ста мисли о њима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

27.04.2014 10:10

''Трећи блок'' је провидан Додиков покушај слабљења опозиције...ни мање ни више.

ОДГОВОРИТЕ
Name

валтер

27.04.2014 14:55

Сто се тице напредне странке нисам бас информисан али као Приједорцанин познат ми је јако господин Павиц као политицки месетар, а Бају це сутра да пусти низ воду ради лицног интереса! Нема говора о трецем блоку. Цека Павиц како це Баја да продје на изборима мало несигуран коме да се приклони, а у медјувремену баца прасину у оци са трецим блоком, прице за малу дијецу !

ОДГОВОРИТЕ