PDP: DNS ne može predvoditi “treći blok”

Partija demokratskog progresa /PDP/ smatra da udruživanje Demokratskog narodnog saveza /DNS/ i Stranke Napredna Srpska /SNS/ nije formiranje novog bloka, već pridruživanje jedne male stranke koaliciji SNSD-DNS-SP.

Republika Srpska 25.04.2014 | 12:32
PDP: DNS ne može predvoditi “treći blok”

U saopštenju iz PDP-a navodi se da DNS ne može biti predvodnik "trećeg bloka", jer ova stranka "nosi ogromnu odgovornost za ekonomsko pustošenje Republike Srpske".

"DNS već osam godina drži direktne poluge vlasti i u Republici Srskoj i u BiH, a u nekim resorima, kao što je saobraćaj, nosi čak i veću odgovornost za trenutno stanje od SNSD-a", dodaje se u saopštenju. PDP ocjenjuje da se DNS nikada nije distancirao od, kako kažu, pogubne politike SNSD-a.

"A tamo gdje su njihovi kadrovi bili direktno odgovorni napravili su najveću katastrofu, što se vidi i iz posljednje revizije u 'Željeznicama Republike Srpske", smatra PDP. U saopštenju se navodi da je Stranka Napredna Srpska, nakon jučerašnjeg udruživanja sa DNS-om, pokazala da je "ne zanimaju promjene u Republike Srpske, već samo njihove lične pozicije".

 

 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

Herc

25.04.2014 11:43

Sve ste u pravu gos.Ivanić.Šukalo je igrač Bajin, sanjar velikog Baje. DNS je lopovske organizacija koja radi sve u rukavicama .Podmukli, premazani svim bojama i ne treba im ništa vjerovati isti SNSD.

ODGOVORITE
Name

Dejo Gradiska

26.04.2014 13:48

Sreca pa je PDP proslost.

ODGOVORITE
Name

Slucajni posmatrac

26.04.2014 15:02

Sto kaze nas narod, baba bi dala dinar da udje u kolo, a dva da izadje. Tako se sad ponasa DNS - ne kao politicka partija koja stoji iza svog djelovanja i spremna da preuzme odgovornost, nego kao baba koja se predomislja! Sad vam ne valja Dodik, kad su kola krenula nizbrdo... A kad smo kod baba, ima jos ona jedna: sto je babi milo, to joj se i snilo - da bude predvodnik nekog tamo "treceg bloka", odnosno da bude tas na vagi u oktobru... Nadam se da ce u oktobru ovakvim politickim parazitima kao sto je DNS (a ni PDP nista nije bolji, mozda cak i veci kriminalci), koji samo cekaju da se prikace pobjednicima na grbacu narod pokazati sta misli o njima.

ODGOVORITE
Name

SAŠA

27.04.2014 10:10

''Treći blok'' je providan Dodikov pokušaj slabljenja opozicije...ni manje ni više.

ODGOVORITE
Name

valter

27.04.2014 14:55

Sto se tice napredne stranke nisam bas informisan ali kao Prijedorcanin poznat mi je jako gospodin Pavic kao politicki mesetar, a Baju ce sutra da pusti niz vodu radi licnog interesa! Nema govora o trecem bloku. Ceka Pavic kako ce Baja da prodje na izborima malo nesiguran kome da se prikloni, a u medjuvremenu baca prasinu u oci sa trecim blokom, price za malu dijecu !

ODGOVORITE