Пресађивање обрва постало тренд

Даме које су претерале с чупањем обрва и тиме их знатно проредиле, данас траже природан, гушћи изглед обрва те и не чуди најновији тренд пресађивања обрва, и то јаких и густих, баш као што то носи у свом стилу, једна од науспешнијих манекенки данашњице, Кара Делевињ.

 

Мода и љепота 25.04.2012 | 09:38
Пресађивање обрва постало тренд

Доктор Роберт Дорин из Њујорка, специјалиста за кожу и косу, тврди да се у моду опет вратио природан изглед обрва и да све више жена жели да има густе и јаке обрве.

Доктор Дорин каже да пресађивање обрва обично траже жене које су превише танко чупале обрве па су им се с временом толико истањиле да им ништа друго не преостаје. Занимљиво је то што су захтеви за густим и јаким обрвама данас постале тренд.

Када се обави трансплатација обрва, длаци је потребно 2 до 3 месеца да се потпуно прими, а након годину дана све изгледа као да је потпуно природно.

Према речима дрДорина пресађивање обрва је врло деликатан посао јер пре свега мора се добро испланирати положај и симетрија постављања длака.

Иако се овим послом бави већ 12 година, др Дорин тврди да је у последње време приметио раст тренда гушћих обрва и да пацијенткиње углавном траже природан изглед обрва.

Такође, многи тврде да густе обрве чине лице много привлачнијим и упечатљивијим. Обрве су јако важан естетски део лица, а густе и јаке јасно оцртавају очи и чело те остављају мекши изглед лица као и упечатљивији израз.

 

Коментари / 0

Оставите коментар