Злато ватерполистима из Бањалуке

Свим учесницима манифестације "Изабери спорт, изабери ватерполо", која је организована данас на Градском олимпијском базену у Бањалуци, додељене су златне медаље.

Остали спортови 25.04.2012 | 09:38
Злато ватерполистима из Бањалуке

Слободан Граховац, председник Ватерполо клуба Бањалука, који је организатор манифестације, рекао је да су медаље додељене младим ватерполистима бањалучких клубова, који имају до 14 година, због тога што су изабрали спорт и здрав начин живота.

"Ово није било такмичење, већ дружење уз леп ватерполо, где смо желели да покажемо све предности овог спорта. Тренирајући ватерполо, деца развијају комплетан организам, скелетни систем, утичу на корекцију тежине и правилно дисање", рекао је Граховац Срни.

Он је навео да се ова манифестација одржава осми пут, те да се организује три пута годишње и то поводом Ускрса, празника Мале Госпојине у септембру и Никољдана у децембру.

Додели је присуствовао и виши стручни сарадник у Министарству породице, омладине и спорта Републике Српске Милан Адамовић, који је истакао значај бављења младих спортом, додајући да је то најбољи избор који деца школског узраста могу да направе.

Коментари / 0

Оставите коментар