Zlato vaterpolistima iz Banjaluke

Svim učesnicima manifestacije "Izaberi sport, izaberi vaterpolo", koja je organizovana danas na Gradskom olimpijskom bazenu u Banjaluci, dodeljene su zlatne medalje.

Ostali sportovi 25.04.2012 | 09:38
Zlato vaterpolistima iz Banjaluke

Slobodan Grahovac, predsednik Vaterpolo kluba Banjaluka, koji je organizator manifestacije, rekao je da su medalje dodeljene mladim vaterpolistima banjalučkih klubova, koji imaju do 14 godina, zbog toga što su izabrali sport i zdrav način života.

"Ovo nije bilo takmičenje, već druženje uz lep vaterpolo, gde smo želeli da pokažemo sve prednosti ovog sporta. Trenirajući vaterpolo, deca razvijaju kompletan organizam, skeletni sistem, utiču na korekciju težine i pravilno disanje", rekao je Grahovac Srni.

On je naveo da se ova manifestacija održava osmi put, te da se organizuje tri puta godišnje i to povodom Uskrsa, praznika Male Gospojine u septembru i Nikoljdana u decembru.

Dodeli je prisustvovao i viši stručni saradnik u Ministarstvu porodice, omladine i sporta Republike Srpske Milan Adamović, koji je istakao značaj bavljenja mladih sportom, dodajući da je to najbolji izbor koji deca školskog uzrasta mogu da naprave.

Komentari / 0

Ostavite komentar