7 модних додатака који су потребни свакој жени

Осим кључних одјевних комада, постоје и 'муст-хаве' модни додаци која би свака модно освијештена жена морала посједовати. Питате се зашто? Јер је ријеч о стварима које чине ваш живот лакшим и једноставнијим. Осим тога, модни додаци су савршен начин да употпуните свој оутфит.
Ево неколико препорука модних додатака које би свака жена требали имати.

Мода и љепота 25.04.2012 | 09:38
7 модних додатака који су потребни свакој жени

1. Сунчане наочаре

Не само да савршено могу употпунити сваку одјевну комбинацију, већ и чувају ваш вид. Сунчане наочаре су апсолутни 'муст-хаве' и ствар у коју се исплати инвестирати. Свака права модно освјештена зна да се наочаре могу носити у било које доба године, а не само љети. Исто тако, ако вам је стало до тога да очувате свој вид и заштитите очи од сунца, набавићете квалитетније наочаре из оптике, а не оне из којекаквих радњи, чији је квалитет врло упитан.


2. Мала ручна торбица

Мала ручна торбица која изгледа попут новчаника, али заправо је мало већа и у њу стане већина ствари и нама женама неопходних ситница. Згодне су, практичне и врло приступачне. Такве торбице најчешће имају привјесак тако да их можете носити око зглоба па су врло практичне за ноћне изласке.

3. Класична торба

Већина жена посједује неколико торби, али само једну ону праву. Ако још немате своју омиљену, 'статемент' торбу, вријеме је да је набавите. У таквој торби можете носити све што вам је потребно (и непотребно) јер је довољно велика да у њу стане већи број ствари, а можете је носити у рукама или на рамену.

4. Торбица за мобител

Практичност нам налаже да их носимо у торбицама ако их желимо заштити од огреботина и незгодних ситуација. Често смо ужурбани па се неријетко деси да нам мобилни испадају из руку, стога их ваља адекватно заштитити. Идеалне су торбице које имају и заштитну навлаку за заслон. Насрећу, на тржишту су данас доступне лијепе и модерне торбице и заштитне навлаке за мобилни па можемо набавити ону која нам се највише свиђа

5. Бисерне наушнице

Не морате набавити праве бисерне наушнице јер и лажне могу изгледати исто тако елегантно и профињено. Бисерне наушнице су класични асесоар потребан свакој жени јер оне могу подићи и лијепо употпунити сваку одјевну комбинацију. Могу се носити у свечанијим пригодама или било кад, ако желите својој свакодневној цасуал комбинацији додати елегантан детаљ.

6. Ручни сат
Не желите ли каснити, набавите ручни сат. Осим што показује вријеме, сат може бити и врло лијеп модни додатак који можете носити уз наруквице или самог.


7. Балетанке

Краљице међу ципелама, једне и једине – балетанке. Чак и ако сте обожаватељка високих штикли, сигурно у свом ормару имате барем један пар балетанки. Квалитетне су балетанке једнако удобне као и патике, а могу се носити у свечанијим приликама баш попут штикли. Стога су незамјењиве и јединствене, а посебно су прикладне за топлије прољетне дане који су пред нама.

Коментари / 0

Оставите коментар