7 modnih dodataka koji su potrebni svakoj ženi

Osim ključnih odjevnih komada, postoje i 'must-have' modni dodaci koja bi svaka modno osviještena žena morala posjedovati. Pitate se zašto? Jer je riječ o stvarima koje čine vaš život lakšim i jednostavnijim. Osim toga, modni dodaci su savršen način da upotpunite svoj outfit.
Evo nekoliko preporuka modnih dodataka koje bi svaka žena trebali imati.

Moda i ljepota 25.04.2012 | 09:38
7 modnih dodataka koji su potrebni svakoj ženi

1. Sunčane naočare

Ne samo da savršeno mogu upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju, već i čuvaju vaš vid. Sunčane naočare su apsolutni 'must-have' i stvar u koju se isplati investirati. Svaka prava modno osvještena zna da se naočare mogu nositi u bilo koje doba godine, a ne samo ljeti. Isto tako, ako vam je stalo do toga da očuvate svoj vid i zaštitite oči od sunca, nabavićete kvalitetnije naočare iz optike, a ne one iz kojekakvih radnji, čiji je kvalitet vrlo upitan.


2. Mala ručna torbica

Mala ručna torbica koja izgleda poput novčanika, ali zapravo je malo veća i u nju stane većina stvari i nama ženama neophodnih sitnica. Zgodne su, praktične i vrlo pristupačne. Takve torbice najčešće imaju privjesak tako da ih možete nositi oko zgloba pa su vrlo praktične za noćne izlaske.

3. Klasična torba

Većina žena posjeduje nekoliko torbi, ali samo jednu onu pravu. Ako još nemate svoju omiljenu, 'statement' torbu, vrijeme je da je nabavite. U takvoj torbi možete nositi sve što vam je potrebno (i nepotrebno) jer je dovoljno velika da u nju stane veći broj stvari, a možete je nositi u rukama ili na ramenu.

4. Torbica za mobitel

Praktičnost nam nalaže da ih nosimo u torbicama ako ih želimo zaštiti od ogrebotina i nezgodnih situacija. Često smo užurbani pa se nerijetko desi da nam mobilni ispadaju iz ruku, stoga ih valja adekvatno zaštititi. Idealne su torbice koje imaju i zaštitnu navlaku za zaslon. Nasreću, na tržištu su danas dostupne lijepe i moderne torbice i zaštitne navlake za mobilni pa možemo nabaviti onu koja nam se najviše sviđa

5. Biserne naušnice

Ne morate nabaviti prave biserne naušnice jer i lažne mogu izgledati isto tako elegantno i profinjeno. Biserne naušnice su klasični asesoar potreban svakoj ženi jer one mogu podići i lijepo upotpuniti svaku odjevnu kombinaciju. Mogu se nositi u svečanijim prigodama ili bilo kad, ako želite svojoj svakodnevnoj casual kombinaciji dodati elegantan detalj.

6. Ručni sat
Ne želite li kasniti, nabavite ručni sat. Osim što pokazuje vrijeme, sat može biti i vrlo lijep modni dodatak koji možete nositi uz narukvice ili samog.


7. Baletanke

Kraljice među cipelama, jedne i jedine – baletanke. Čak i ako ste obožavateljka visokih štikli, sigurno u svom ormaru imate barem jedan par baletanki. Kvalitetne su baletanke jednako udobne kao i patike, a mogu se nositi u svečanijim prilikama baš poput štikli. Stoga su nezamjenjive i jedinstvene, a posebno su prikladne za toplije proljetne dane koji su pred nama.

Komentari / 0

Ostavite komentar