Закон о пребивалишту штити Српску (ВИДЕО)

СДС ће тражити посебну сједницу Народне скупштине на којој би био донијет закон о пребивалишту у Српској, најавио је посланик СДС-а Дарко Бањац гостујући у емисији „Изазови“ БН ТВ у којој се расправљало о спорном пријављивању пребивалишта у Српској.

Република Српска 17.04.2014 | 14:30
Закон о пребивалишту штити Српску (ВИДЕО)

СДС ће тражити посебну сједницу Народне скупштине на којој би био донијет закон о пребивалишту у Српској, најавио је посланик СДС-а Дарко Бањац гостујући у емисији „Изазови“ БН ТВ у којој се расправљало о спорном пријављивању пребивалишта у Српској.

Да је Народна скупштина Републике Српске усвојила по хитном поступку Закон о пребивалишту он би ступио на снагу крајем маја. Пролонгирање ове процедуре Република Српска се доводи у опасност, истичу у СДС-у. "Не може се ова власт играти са овако битним стварима, ово није вртић. Да постоји одређена озбиљност актуелне власти, предсједник Народне скупштине би требао да закаже посебну сједницу Скупштине која има једну тачку дневног реда, а то је - заштита Републике Српске доношењем овог закона. Српска демократска странка тражи посебну сједницу, јер то тражи Република Српска. Са овим, без обзира што је изборна година, не може се добити политички поен, са овим се може угрозити оно што је стварано годинама, а то је Република Српска", истакао је Бањац. И у ДНС-у и ПДП-у истичу неопходност доношења овог закона да би се спријечио, прије свега, изборни инжињеринг за који се залажу бошњачке странке. "Говори се о цифри од 100.000 људи који ће се пријавити фиктивно у Републику Српску и гласати. Са 100.000 више бошњачких гласача реалне су процјене да би на октобарским изборима могло да се деси да из Републике Српске буде изабрано пет бошњачких посланика у Парламентарну скупштину БиХ. Уколико би се то десило аутоматски би било укинуто ентитетско гласање и самим тим и заштита виталног националног интереса Републике Српске", тврди посланик ДНС-а у Народној Скупштини Републике Српске Споменка Стевановић. "Поједини политички центри у Сарајеву мисле да је могуће на тај начин промијенити Устав Босне и Херцеговине и да је исплативо исфинансирати тај лажни повратак, то лажно пријављивање", сматра посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Александар Голијанин. С друге стране, посланик СДА у Народној скупштини Републике Српске Рамиз Салкић тврди да се усвајањем Закона о пребивалишту на ентитетском нивоу руши БиХ. "Ово је опасна игра. Ово је антидејтонско дјеловање, ово је рушење државе и ово неће проћи тек тако", тврди Салкић. (БН ТВ)

Коментари / 313

Оставите коментар
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гордан

19.04.2014 15:27

Управо тако.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

17.04.2014 06:15

Евентуално доношење закона о пребивалишту на ентитетском нивоу би био један вееелики корак ка укидању Републике Српске, зато памет у главу!! Негирањем дејтонског устава (конкретно анекса 7.) негира се и сам Устав БиХ у којојем се спомиње Српска. Дакле ако ова господа негирају Анекс 7., негирају и устав, а то значи да негирају и Републику Српску! Да скратим, ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО У ОВОМ СЛУЧАЈУ БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА КАО ДРЖАВА БИ И ДАЉЕ ПОСТОЈАЛА У СВОЈИМ МЕЂУНАРОДНО ПРИЗНАТИМ ГРАНИЦАМА У КАКВИМ ЈЕ БИЛА ПРИЈЕ ПОТПИСИВАЊА ДЕЈТОНА....А Република Српска БИ ИСЧЕЗНУЛА, ЈЕР БЕЗ ДЕЈТОНСКОГ УСТАВА НЕМА НИ ЊЕ!!! Зато треба добро размислити прије него се крене у ову СУЛУДУ авантуру :) Осим ако некима није намјера да се деси све ово горе наведено.....живи бии па видјели ;)

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

17.04.2014 04:52

Ови из СДС не би ни смјели доњети тај закон по хитној процедури.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БУкОВИЦА

17.04.2014 05:33

Па о томе СНСД прица ,а ови као измислили топлу воду.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дпс

17.04.2014 05:52

Процитајте Анекс 7 Дејтонског споразума па це Вам бити јасно да ови сто прицају о једностраном доносењу закона само млате празну сламу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

17.04.2014 06:36

Само се свадјајте а градјани свих националности махом напустају земљу за двадсетак година остасе само старци.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нерко

17.04.2014 06:06

Никад не мозе бити 2 закона у једној дрзави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 06:26

Како може у једној држави гласати на два места

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миле

17.04.2014 07:20

Биће, биће и то неће бити у једној држави неко у двије,СРПСКА је држава Нерко да знаш!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:24

Овакво пијављивање пребивалиста треба спречити вишеструко. Сматрам да треба донети закон Републике Српске о пребивалиштзу, али и допуном неког закона у случају да лажним и фалсификованим уговорима бошњаци могу испунити све што је у закону о пребивалишту. Они су спремни на све, а Република Српска треба бити спремна да све анулира и спречи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

100 пута

17.04.2014 07:12

100 пута вам је речено не могу ентитети доносити законе само Држава БиХ и свидјело се то коме или не.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 05:27

Ттреба наћи и допунско рјешење допуном неког закона нпр. о правима повратника, да се спречи лажно пријављивање у случају да УС поништи донешени закон Републике Српске

ОДГОВОРИТЕ
Name

Врбопуц

17.04.2014 20:20

Топган. А која се то војска признаје у свијету.ВРС ИЛИ ОСБИХ. У НАТО цланицу улазе ОСБИХ а не ВРС. Цаст изузецима србске националности који су у ОСБИХ. Надам се да си сватио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

АДВОКАТ

17.04.2014 06:59

Миле ниси довољно упуцен у политику.Или не пратис ста се десава.СХВАТИЦЕС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бл рс

17.04.2014 08:07

Миле ако прекрсите устав онда нема висе Републике Српске. Па ви изволите јос се само то цека да Миливоје направи погресан потез, а ви се радујете глупостима који воде ка укидању Српске. Република Српска је ентитет а дрзава никад неце бити то и ти знас, сав свијет вам то говори а ви глуваћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

17.04.2014 19:13

Чуди ме да нико није реаговао на муџахединску увреду од стране Салкића који је у једном тренутку рекао "такозвана Војска Републике Српске". Е, управо та војска је први пут од 1463. година када је окупирана српска Босна од стране османлија, а потом и Аустро-Угарска (1878-1918) створила српску државу западно од Дрине за разлику од ТАКОЗВАНЕ АРМИЈЕ БиХ (МУСЛИМАНСКО-МУЏАХЕДИНСКЕ ВОЈСКЕ) није успјала да створи унитарну, то јест исламску државу БиХ, како је планирао Алије Изетбеговић. Зато по хитном поступку треба усвојизи Закон о пребивалишту како би се онемогућио изборни инжењеринг оних који нису успјели пуштом, а сада желе да лажним гласачима, успоставе џамахирију од БиХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гледано са стране

17.04.2014 10:17

Како може да се Одлука Сејдић и Финци не изврши иако неизвршење је КД по чл 239 КЗ КЗ, тако може противуставно да се пречи противуставно лажно пријављивање места боравка . КД је и пријављивање и гласање на два места у истој држави БиХ

ОДГОВОРИТЕ
Name

100% тацно

17.04.2014 10:23

Како се до сада нико у Републици Српској није насао "паметан" и побунио засто босански католици, тзв Хрвати гласају на два мјеста? Они гласају за другу дрзаву, а многи од њих никада и нису били у Хрватској. Глупо је бранити да се неко пријави гдје хоце, поготову ако је ту некада зивио. Све остало је ускрацивање слободе кретања, а то се коси са уставом и зеневском конвенцијом. И јос за појединце, Република Српска није само Српска, вец свих народа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

ста се палите тај закон исти је на снази од 2010 у брцком па се нико не буни....

ОДГОВОРИТЕ
Name

гавран

25.04.2024 07:54

Био сам на округлом столу о ОС БиХ сам министар Осмиц је рекао да нато трази да имамо само инзињерију, толико о некој сили, хахахахаха, ЈНА се распала за 2 мјесеца а правили је 50 година, толико о томе

ОДГОВОРИТЕ
Name

РИДИЦК

17.04.2014 21:53

РС је у БОСНИ а не БОСНА у РС-у.. Тако да се закон о пребивалисту мозе донијети само на нивоу БиХ.. :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теслић

17.04.2014 08:45

Ако Република Српска, као ентитет, не може донијети закон о пребивалишту, онда сасвим сигурно може наћи начин да се спријече злоупотребе лажног повратка и пријава пребивалишта. На измјени закона у БиХ, требало је из Републике Српске одмах, послије претходних избора, покренути инцијативу, ако је потребно зауставити и доношење других закона, док се то не ријеши, а не чекати пар мјесеци пред изборе, да би се проблем ријешио.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блрс ре.Теслиц

17.04.2014 10:07

Теслиц тако је управу си

ОДГОВОРИТЕ
Name

@дпс

17.04.2014 11:21

Потписујем

ОДГОВОРИТЕ
Name

топган

18.04.2014 22:41

Врбопуц, очигледно да се не разумијеш у термине. Војска Републике Српске је била регуларна и легитимна војске Републике Српске, а ако не вјерујеш прочитај анексе Дејтонског споразума. Не постоји ни такозвана Армије БиХ, која се лажно представљала јер је то била муслиманска војска са неколико јањичара - Дивјак и Шибер. А, што се тиче Оружаних снага БиХ то је скаламерија која никад није била нити ће бити војска већ пута имитација некадашње ТО и може дамо да учествује у санацији некаквих природних непогода, пошара шумских растиња итд. У такозваним мировним мисијама те оружене снаге могу чувати само поља мака у Авганистану и да се тамо веселе и сликају са ратном заставом тзв. РБиХ. Толико да се спустиш на земљи и да се не заносиш са тим глупостима о ОС БиХ, које ће се не дај Боже да се зарати распасти много прије него што је то случај био са моћном ЈНА, која је била пета војна сила у Европи.

ОДГОВОРИТЕ