Прекинут пријатељски меч између БиХ и Србије

У Модричи је данас требала бити одиграна пријатељска утакмица између јуниорских фудбалских репрезентација БиХ и Србије.

Република Српска 11.03.2014 | 21:03
Прекинут пријатељски меч између БиХ и Србије
У Модричи је данас требала бити одиграна пријатељска утакмица између јуниорских фудбалских репрезентација БиХ и Србије. Међутим, прекинута је након 65. минута игре због скандирања "Нож, жица, Сребреница", јавља Клиx.ба. Судија Елвис Мујић из Бановића искључио је младог фудбалера Србије Милана Гајића након чега су, према тврдњи новинара портала Клиx.ба, кренула скандирања "Нож, жица, Сребреница" и "Убиј, убиј Турчина". Мујић је одлучио да прекине утакмицу накратко надајући се да ће све отићи у жељеном смјеру. Међутим, исто се убрзо поновило, те је судија послао играче у свлачионицу. "Већерње новости", међутим, дају више детаља. Мујић је, наиме, затражио од организатора и полиције да се испразни сјеверна трибина на којој је било око 200 навијача. Полиција је то обавила али је судија и 15 минута након што је испражњена трибина утакмицу прекинуо у свлачионици, не излазећи на терен. До прекида су играчи два тима показали раскошни таленат, испољили квалитет и права је штета што је меч отишао у неком другом правцу. Селектори БиХ Тони Карачић и Србије Вељко Пауновић одбили су да дају било какву изјаву модричким новинарима. Координатор ФС БиХ за омладински фудбал, Мурат Јаха, разлоге прекида меча видио је у националистчком навијању. "У неколико наврата судија је заустављао игру. Опомињали смо навијаче са сјеверне трибине да престану са спомињањем Ратка Младића и Сребренице. Нису хтјели да престану и ми смо морали да испоштујемо правила", рекао је Јаха. На констатацију да навијачи нису пјевали "Нож, жица, Сребреница", него "Сребреницо, гдје је твоја раја" и да има све снимљено, Јаха је одговорио: "Онда нисмо били на истој утакмици." Навијачи у Модрчи су углавном подржавали селекцију Србије скандирајући "Србија - Српска, једна држава". Непримјерено навијање добило је на интензитету у 35. минуту када је судија бруталан старт над играчем Србије Миланом Гајићем окарактерисао само као аут за БиХ. "Играч Србије је судији, по његовом исказу, опсовао балијску мајку и због тога је добио црвени картон", истакао је Мурат Јаха. У полицији кажу да су предузели све што је од њих тражено и да је трибина била испражњена на захтјев судија.

Коментари / 325

Оставите коментар
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:09

Меч у Модричи прекинут је због увредљивог скандирања дела навијача наше селекције, после чега је судија одлучио да у 60. минуте (0:0), пошаље играче у свлачионицу. Тим поводом, у име Фудбалског савеза Србије, огласили су се Саво Милошевић, директор свих млађих репрезентативних селекција ФСС и Митар Мркела, његов заменик. "Најоштрије осуђујемо овај немили догађај и шаљемо искрено извињење Фудбалској федерацији Босне и Херцеговине, читавај фудбалској јавности и младим играчима. Фудбал мора да зближава, то је његова хумана и спортска мисија. Уосталом, то је била и наша основна идеја када смо уговарали две пријатељке утакмице омладинских селекција Србије и Босне и Херцеговине. Очигледно да појединци још живе у неком прошлом времену и ми се од таквих ограђујемо, јер нису достојни ни Србије ни фудбала", поручио је Саво Милошевић. "Фудбалски савез Србије труди се да унапређује и развија добре односе у фудбалском региону. Баш због те чињенице, инсистирамо да играмо што чешће против наших суседа. Зато су такви мечеви и најбројнији, јер имају племениту мисију да промовишу пријатељство, толеранцију и спортски дух у региону. Осуђујући инцидент у Модричи, шаљемо извињење и јасну поруку да ћемо наставити да радимо у интересу зближавања народа , како на фудбалском терену, тако и ван њега", рекао је Митар Мркела.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЦРО

12.03.2014 12:39

Срби сацувај те своје достојанство, уИјудност и постовање других да би сте биИи од других постовани, јер не зиве сви Срби и Србији има Срба и у ХР и у дијеИовима БиХ дије су муслимано вецинско становниство, не скодите Србима дије су мањина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 17:01

За чемер ! Постујем твоју љубав према добром фудбалу и санкционисању хулиганства свих облика. Све те хулигане стите и директно подстрекују клубови. Јасно ми је да на Балкану не можеш као породичан цовјек отићи и погледати меч а да не стрепис шта ће ти се десити. Када на Балкану неком кажеш хвала, изволи и молим гледају те као лудака. А фудбал и политика су увјек били уско повезани па рат је и почео на фудбалским теренима. Слазем се да нам брадство и јединство не треба али постовање и увазавање треба, када и муслимани признају злоцине и осуде своје лазне хероје биће другачије . Можда ће оваквих инцидената бити мање а хулигани нестати! Можда !

ОДГОВОРИТЕ
Name

смрад

12.03.2014 11:48

Па нек се врате Срби у ТЗ нико им не брани исто као и Бошњацима у Модричу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

блбл

12.03.2014 08:11

Овакве утакмице се требају одрзавати сто цесце али уз јаку полицијску контролу. Све хулигане хапсити и најострије казњавати. Велика вецина навијаца је досла да погледа утакмицу у миру али због мозда двадесетак хулигана и они су ускрацени да одгледају до краја. Хоцемо ли дозволити великој мањини хулигана да управља са огромном вецином нормалних?

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

12.03.2014 13:07

Људи која сам ја будала од Србина, извинте на увредама

ОДГОВОРИТЕ
Name

сгб

12.03.2014 06:55

На спортским теренима сиром света се изгреди и испади упорно понављају.Треба напоменути,да навијачи спортских клубова не представљају једну нацију,народ,нити неку политичку странку.Чак и сам клуб их се,због испада,врло цесто одриче.На спортским теренима се чује и скандира све и свашта и свако чује оно сто хоће да чује,са свих трибина, не само са северне.Наш народ каже да се ништа не дешава без разлога.Збивања на терену су обично резултат понашања навијача.Некад се навијачи на утакмици измедју два села потуку,исте вере,националности,изгледа,погледа и проблема у животу,само зато сто су ватрени навијачи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емигрант

12.03.2014 07:39

За цемер! Модрица је горела два пута у прослом рату , а Тузла није ни пионира напротив била је под заститом ВРС . Зато би у Тузли у знак захвалности требали да научите и да пјевате химну Србије! А у Модрици упркос свему Муслимани живе и раде слободно имају три дзамије у којим слободно врсе вјерске обреде а да не причам по околним муслиманским селима. У мирнодопску Тузлу није врацена епархија Зворничко Тузланска остало је само име а црква празна нема Срба! А каква је међународна утакмица па макар и пријатељска гдје арбитри нису из треце државе? Не заборавите у Модрици је пуно крви проливено!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

12.03.2014 12:41

За емигрант и остале који неразумију. Знамо сви добро да је крв проливена у цијелој БиХ па тако и у Тузли. Ста треба да поново проливамо крв и пустимо хулигане да раде ста им је воља. Неприцам о никаквом братству и јединству јер нормалнима то не треба они це се друзити ави ограницени остат цете у свом свијету и немам намјеру тросити енергију на ввас. Ја само зелим отици на утакмицу било и одгледати је на миру па макар била и она најнизег ранга. Зато се залазем да се такви макну са трибина било гдје то било. А искрено овакви хулигани не помазу нимало ни РС нити српском народу него навлаце мрзњу како из федерације тако и извана. Па сад ми реците ко це нас прихватити и подрзати такве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

фебо

12.03.2014 17:06

Ма са њима само треба играт непријатељски

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

12.03.2014 00:31

Стварно сваки коментар је сувисан. Овакве ствари се само јос код нас могу десавати на спортским теренима. Друго, није ово само хулиганство са српске стране , знамо добро ста су муслимански хулигани радили у Јасеницама или хрватски и навијаци а и играци на хрватским стадионима. Сто се тице тице Србије , БиХ и Хрватске то су дрзаве које немају никакву спортску навијацку културу. И треба их искљуцити једно десет година из свих фудбалских такмицења, забранити и домацу лигу да се игра. Мрзња је стварно велика, медјунационални односи су толико поремецени овом националистицком политиком да је то висе непомирљиво. Код нас би било најбоље свака спортска менифестација да се одрзи без публике.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.03.2014 00:00

Не треба прицати супље прице против босњака и хрвата, треба подузимати конкретне антимјере против њих.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

11.03.2014 22:56

Ама докле ће овдје навраћати нације на манифетације и на пријатељство?! То је вишевјековни рат и ту нема помирења и пријатељства, зато ови "мировњавци" само нас гурају у нови рат. Каква репрезентација БиХ?! То је репрезентација Федерације БиХ са понеким српским издајником. Маните се људи ћорава посла и останимо на дистанци, не треба тражити ђавола!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормална

12.03.2014 12:08

ИСКРЕНО РЕЦЕНО хттп://www.б92.нет/спорт/фудбал/вести.пхп?yyyy=2014&мм=03&дд=12&нав_ид=822692

ОДГОВОРИТЕ
Name

симеун

11.03.2014 21:15

Па да. Додик је крив за прекид ... а ко други.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

27.04.2024 01:03

Алал Ти Вера за коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоки

11.03.2014 21:48

А кад босњаци скандирају "Убиј Србина" или "Србе на врбе" не прекидају се утакмице. То је уреду јел? Вехабије са Тим немају везе. Они кољу и свој народ. Босњаци не пропустају ниједну сансу да се зале. А они као да су андзели. Лицимјерство!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

11.03.2014 21:51

Сви у руководству ФКМ Модрице су из СНСД-а наравно и у опстини. Поправице се култура када се они смијене.

ОДГОВОРИТЕ
Name

висе од игре

11.03.2014 21:55

Гледај од цега се зиви а не Фудбал !

ОДГОВОРИТЕ
Name

РС

11.03.2014 21:25

Онда се питамо засто имамо у БиХ све висе Вехабија..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

11.03.2014 21:23

Ре Зоки Имам осецај да се слазес са десавањем у Мд? Где су то Босњаци узвикивали наведене пароле? За Хрвате знам. Треба бити цовек и постивати мртве, ма које вере он био.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ РС

11.03.2014 21:39

Кад свијет ово чује и види шта да мисли о Србима да им да самосталност јел, некада сами уништавамо и укидамо РС јер због оваквих ствари имамо све више и више србомрзаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

x

11.03.2014 22:02

Жалосно, треба да се ужива у утакмици а не вријеђат другог и какве везе имају Турци са нашим комшијама то сви знамо само нећемо да признамо!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:34

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цемер

11.03.2014 22:38

Да ли је неко од вас цуо да се и недавно и не тако далеко играла утакмица измеду БиХ и Србије у тамо некој Тузли и да су тамо навијаци испостовали химну Србије и да није било вриједања. Ста реци за ово него срамота за сав Српски народ. А то је одраз некултуре и хулиганизма којег под хитно треба макнути са трибина а не правдати га са тобозе грескама судаца.

ОДГОВОРИТЕ