СДС позвао Додика да се извини грађанима

Српска демократска странка данас је као чисту манипулацију оцијенила изјаву предсједника Републике Српске  и СНСД-а Милорада Додика да прихвата пријевремне изборе које је СДС јуче затражио од власти у Српској.

Република Српска 12.02.2014 | 19:52
СДС позвао Додика да се извини грађанима
Српска демократска странка данас је као чисту манипулацију оцијенила изјаву предсједника Републике Српске  и СНСД-а Милорада Додика да прихвата пријевремне изборе које је СДС јуче затражио од власти у Српској.Потпредсједник СДС-а Огњен Тадић каже да циљ СДС-а није да јавност у Републици Српској буде дио манипулација у тврдњама требају ли пријевремени избори, већ су ти избори циљ, како би се спријечила кулминација незадовољства грађана, те предуприједило оно што се десило у Федерацији БиХ. Ако се Додик не боји пријевремених избора, јасно је шта треба да уради. Да би дошло до пријевремених избора потребно је, наводи, да предсједник РС распусти Скупштину РС-а или да се сама распусти, предсједник РС поднесе оставку и да се претходно измјени изборни закон БиХ, уз мадат од четири године, а не скраћени мандат до првих општих избора. -Уколико Додик заиста то прихвата, онда са својим коалиционим партнерима на нивоу БиХ треба да измјени Изборни закон у оном дијелу који не представља пренос надлежности с ентитета на ниво БиХ и да након пријевремених избора наступа мандат који траје четири године и који би био довољан да се стање промијени - рекао је Тадић на прес-конференцији у Бањој Луци. Као непотребну игру ријечи окарактеризирао је то што Додик помиње да је против ванредних избора, јер тог појма ни нема ни у изборном закону БиХ и РС и то је само, каже, погрешно кориштене изборне терминологије. Тадић каже да итекако јесте ванредна ситуација у РС и да је вријеме да се Додик "почне да извињава грађанима у РС“. И јучерашњу Додикову најаву укидања Специјалног тужилаштва Републике Српске , Тадић је оцијенио као тврдњу да власт покушава да онемогући борбу против криминала и корупције, уколико би дошло до промјене власти. -Будући да је Специјално тужилаштво Републике Српске  урадило посао заташкавања пријава и против власти, сада се боје да, уколико би оно постојало у вријеме промјена у Републици Српској , могло се кренути у борбу против криминала и корупције, што није интерес актулене власти - тврди потпредсједник СДС-а.

Коментари / 377

Оставите коментар
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јао бозе

13.02.2014 13:59

Ови из сдс незнају висе ста хоце да им изборе,ваљда знајју да неце да победе па сада неце избореее,,,е мој босицу ти неби победио ни својо месној yаједници,,јадни ли ми тек с тобом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Додик

13.02.2014 12:09

Ја се боме извиних али ви ни мукајет- обрисасте! Ал да не казу види овог ја опет: Извињавам се сто прихватам изборе али власт без избора нецу предати. Јак сам , лијепо пјевам а знам и заиграт. Ако и ово обрисете , немојте да се љутите онда ме не з..........!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОРАД ДОДИК

13.02.2014 10:15

ЈА МИЛОРАД ДОДИК ИЗВИЊАВАМ СЕ СДС у СТО САМ ПРИХВАТИО ИЗБОРЕ АЛИ ВАМ НЕЦУ ПРЕДАТИ ВЛАСТ БЕЗ ИЗБОРА:ЈАК САМ А ЗНАМ ДА ПЈЕВАМ БОЉЕ ОД ВАСЕГ ВУКОТЕ!!!ХАЈД ЗДРАВО!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дунга

12.02.2014 21:13

СНСД Ста лупас ти,каква куца у Лактасима,и цуј стан вриједан 740000.Стан има,али не вриједи ни петину тог износа који ти казес,лупате без везе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дуле РВИ

12.02.2014 19:12

ре.СНСД Та разлика 7 хиљада марака мјесецно то је отето од нас бораца. На улице и скидати лопова.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нина

12.02.2014 18:55

Колико пута сте досад написали ста посједује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КП-РС

12.02.2014 22:39

ПРОЛЕТЕРИ СВИХ СРПСКИХ ЗЕМАЉА УЈЕДИНИТЕ СЕ, АКО БОГА ЗНАТЕ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

никола зг.

12.02.2014 17:27

Да искрен будем имали смо политику СДС-а и тадашњег нпр.Чавића који је пренео што су му год затражили у заједничке иституције као и они пре њега, ови нешто нису пуно ни пренели (мислим на СНСД) али се вала нису ни претргли да шта паметно направе сем што су нас момачки задужили. Мислим да и у једној и у другој странци треба промјенити руководство и довести паметније људе на власт у партијама. Не знам да ли бих уопште и гласао на тим њиховим изборима кад видим да никог од бораца нема код гласачких кутија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

деки_пд

13.02.2014 00:43

Е мој @СНСД, има он много више,али правно се не може потврдити, његово богатство није испод 7-8 милијарди, па ти иза стави знак које хоћеш валуте,нећеш пуно промашити(еури,долари,фунте). Шта мислиш чија је Микроелектроника, чији је Интеграл, ко је сувласник неких банки овде,па фирми извана које су тужиле РС и узеле милионе, па земљиште по Бањалуци...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања ТБ

12.02.2014 21:03

Наравно да треба да се извине и да конацно схвати да му је досао крај. Он је највеци убица српског народа. Народ умире од глади а о томе да велика вецина нема средстава за лијецење нецу ни да писем.

ОДГОВОРИТЕ
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ОДГОВОРИТЕ
Name

БББ

12.02.2014 16:35

Да мало уђе у Банске Дворе, али кроз мала врата...а шта ће бити са нама кад ви засједнете у фотеље?Па,ко ће чекати док се још и ви наклепате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

САША

12.02.2014 15:10

Он треба да одговара. Није украо кликер у гранапу, па да се извињава...

ОДГОВОРИТЕ
Name

СНСД

12.02.2014 16:15

Само цињениц које народ треба да зна Предсједник Републике Српске Милорад Додик посједује три куће и три стана. Кућа на Дедињу вриједна је 1,7 милиона конвертибилних марака, она у Лакташима 300 хиљада, а кућа на Кипру није процијењена. Станове има у Београду и у Лакташима. Станови у Београду вриједни су 1,4 милиона марака, док је стан у Лакташима вриједан 740 хиљада марака. Додик је све то стекао захваљујући премијерској и предсједничкој плати и приходима од пољопривреде. Предсједник Републике Српске имао је 2002. године имовину вриједну 300 хиљада марака, а прошле године око 4 милиона. Додик је у тренутку снимања прилога имао кредит у износу од 1,7 милиона марака који је редовно враћао, иако је рата била 12 хиљада марака. Плата му је била пет хиљада марака. Паметном доста.

ОДГОВОРИТЕ
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линуx

12.02.2014 14:47

Ови из СДС-а мисле да је дошло њихових пет минута па замајавају народ, заједно са СНСД-ом изборима. НЕЋЕМО ИЗБОРЕ на којима ће избор опет бити између Курте и Мурте. ХОЋЕМО ПРИВРЕМЕНУ ВЛАДУ ЕКСПЕРАТА ИЛИТИ ТЕХНОКРАТСКУ ВЛАДУ која ће покушати да спаси што се спасти може. И то не би била прва таква влада у свијету. Послије неког времена организовати изборе на којима ће грађани НЕПОСРЕДНО бирати своје представникекоји ће престављати само себе а не интересно-мафијашка удружења што су садашње странке. То није утопија, то већ постоји а зове се непосредна а не формална демократија гдје гласаш а онда те страначки посланици забораве до сљедећих избора. Који

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милован Билеца

12.02.2014 14:53

Да се извини и за вриједјања народа и људске интелигенције уопсте и за сву пљацку коју је извео са својим сарадницима! И не заборавимо; ту пљацку смо му ми, тај исти народ који вриједја, омогуцили то, јер смо га довели на власт!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна ријец

12.02.2014 14:34

Ста има да се извињава? Нека им праста ко хоце, народ их је проклео! Унистили су нам темеље Републике Српске: здравство (Ранко Скрбиц), сколство (Антон Касиповиц), привреду (дуг списак) а и све остало. Најцрње и најгоре дане српске историје су исписали! На сметлисте историје са њима!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Линић

12.02.2014 15:44

Све нам распродо па сад и даље од нас прави будале.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јана

12.02.2014 14:28

СДС са Младеном Босићем хоће власт са народом, а не са тајкунима!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бас

12.02.2014 14:08

Не могу да вјерујем у какву се дмагогију упуста СДС тврдеци да је озбиљна странка.Тразе да Предсједник РС поднесе оставку и да распусти Нарону скупстину па, даље да изгласа промјену изборног закона у парламену БиХ!!!!! Зар ово није позив на хаос.Све и када би ова ва захтјева била испуњена СДС зна да је немогуц или скоо немогуце изгласати промјену избоног закона .СДСби на власт али да им то неко сервира на тањуру!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

МариоДојчин

12.02.2014 13:54

Човјек је пристао на пријевремене изборе. Ви у СДСу сами не занате шта хоћете. Само лупетате. Нема разлике између вас и Миле

ОДГОВОРИТЕ
Name

Несврстани

12.02.2014 14:53

Погледајте ко је у СДС-у осим Босица и Тадица. Лесинари, цекају само да падне СНСД па да они напуне дзепове ( Којиц, Бабаљ и слицни)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Саса

12.02.2014 13:49

СДС се прерачунао и сада се "вади".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

12.02.2014 14:06

Додик и Дјокиц се требају извинити то стоји.Али и ви из СДС-а требате урадити исто јер нас замајавате како це нам бити боље са вама,ви сте своје показали прије Додика тако да не вјерујем ни вама

ОДГОВОРИТЕ
Name

како да не

12.02.2014 13:31

Руси лопове и криминалце.

ОДГОВОРИТЕ
Name

босна

12.02.2014 13:11

Босицу,у РС-у нема градјана,само народ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

колапс

12.02.2014 13:16

Огњене нека он укида ста год хоце.Ви цим додете на власт формирајте 1.орган који це се само бавити испитивањем пљацке и врацањем народу отетога. 2.формирајте такву владу да неком од вас неби такве ствари падале на памет,да опет пљацка своју дрзаву. 3.сви који буду против тога у старту се јавно оградите од њих. 4.отварај те реална радна мјеста. 5.застити те борце и њихове породице. 6 никада несмјете бити као ови прије вас,и ови прије њих.?морате оправдати повјерење народа,инаце нам прјети тотални колапс. Морате имати снаге,и постеним снагама кренути напрјед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србо

12.02.2014 13:11

Вама у СДС у је изгледа зао сто се буна није преселила у РС.

ОДГОВОРИТЕ