SDS pozvao Dodika da se izvini građanima

Srpska demokratska stranka danas je kao čistu manipulaciju ocijenila izjavu predsjednika Republike Srpske  i SNSD-a Milorada Dodika da prihvata prijevremne izbore koje je SDS juče zatražio od vlasti u Srpskoj.

Republika Srpska 12.02.2014 | 19:52
SDS pozvao Dodika da se izvini građanima
Srpska demokratska stranka danas je kao čistu manipulaciju ocijenila izjavu predsjednika Republike Srpske  i SNSD-a Milorada Dodika da prihvata prijevremne izbore koje je SDS juče zatražio od vlasti u Srpskoj.Potpredsjednik SDS-a Ognjen Tadić kaže da cilj SDS-a nije da javnost u Republici Srpskoj bude dio manipulacija u tvrdnjama trebaju li prijevremeni izbori, već su ti izbori cilj, kako bi se spriječila kulminacija nezadovoljstva građana, te preduprijedilo ono što se desilo u Federaciji BiH. Ako se Dodik ne boji prijevremenih izbora, jasno je šta treba da uradi. Da bi došlo do prijevremenih izbora potrebno je, navodi, da predsjednik RS raspusti Skupštinu RS-a ili da se sama raspusti, predsjednik RS podnese ostavku i da se prethodno izmjeni izborni zakon BiH, uz madat od četiri godine, a ne skraćeni mandat do prvih opštih izbora. -Ukoliko Dodik zaista to prihvata, onda sa svojim koalicionim partnerima na nivou BiH treba da izmjeni Izborni zakon u onom dijelu koji ne predstavlja prenos nadležnosti s entiteta na nivo BiH i da nakon prijevremenih izbora nastupa mandat koji traje četiri godine i koji bi bio dovoljan da se stanje promijeni - rekao je Tadić na pres-konferenciji u Banjoj Luci. Kao nepotrebnu igru riječi okarakterizirao je to što Dodik pominje da je protiv vanrednih izbora, jer tog pojma ni nema ni u izbornom zakonu BiH i RS i to je samo, kaže, pogrešno korištene izborne terminologije. Tadić kaže da itekako jeste vanredna situacija u RS i da je vrijeme da se Dodik "počne da izvinjava građanima u RS“. I jučerašnju Dodikovu najavu ukidanja Specijalnog tužilaštva Republike Srpske , Tadić je ocijenio kao tvrdnju da vlast pokušava da onemogući borbu protiv kriminala i korupcije, ukoliko bi došlo do promjene vlasti. -Budući da je Specijalno tužilaštvo Republike Srpske  uradilo posao zataškavanja prijava i protiv vlasti, sada se boje da, ukoliko bi ono postojalo u vrijeme promjena u Republici Srpskoj , moglo se krenuti u borbu protiv kriminala i korupcije, što nije interes aktulene vlasti - tvrdi potpredsjednik SDS-a.

Komentari / 377

Ostavite komentar
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE
Name

jao boze

13.02.2014 13:59

Ovi iz sds neznaju vise sta hoce da im izbore,valjda znajju da nece da pobede pa sada nece izboreee,,,e moj bosicu ti nebi pobedio ni svojo mesnoj yajednici,,jadni li mi tek s tobom

ODGOVORITE
Name

Dodik

13.02.2014 12:09

Ja se bome izvinih ali vi ni mukajet- obrisaste! Al da ne kazu vidi ovog ja opet: Izvinjavam se sto prihvatam izbore ali vlast bez izbora necu predati. Jak sam , lijepo pjevam a znam i zaigrat. Ako i ovo obrisete , nemojte da se ljutite onda me ne z..........!

ODGOVORITE
Name

MILORAD DODIK

13.02.2014 10:15

JA MILORAD DODIK IZVINJAVAM SE SDS u STO SAM PRIHVATIO IZBORE ALI VAM NECU PREDATI VLAST BEZ IZBORA:JAK SAM A ZNAM DA PJEVAM BOLJE OD VASEG VUKOTE!!!HAJD ZDRAVO!!

ODGOVORITE
Name

dunga

12.02.2014 21:13

SNSD Sta lupas ti,kakva kuca u Laktasima,i cuj stan vrijedan 740000.Stan ima,ali ne vrijedi ni petinu tog iznosa koji ti kazes,lupate bez veze.

ODGOVORITE
Name

Dule RVI

12.02.2014 19:12

re.SNSD Ta razlika 7 hiljada maraka mjesecno to je oteto od nas boraca. Na ulice i skidati lopova.

ODGOVORITE
Name

Nina

12.02.2014 18:55

Koliko puta ste dosad napisali sta posjeduje.

ODGOVORITE
Name

KP-RS

12.02.2014 22:39

PROLETERI SVIH SRPSKIH ZEMALJA UJEDINITE SE, AKO BOGA ZNATE!!!

ODGOVORITE
Name

nikola zg.

12.02.2014 17:27

Da iskren budem imali smo politiku SDS-a i tadašnjeg npr.Čavića koji je preneo što su mu god zatražili u zajedničke istitucije kao i oni pre njega, ovi nešto nisu puno ni preneli (mislim na SNSD) ali se vala nisu ni pretrgli da šta pametno naprave sem što su nas momački zadužili. Mislim da i u jednoj i u drugoj stranci treba promjeniti rukovodstvo i dovesti pametnije ljude na vlast u partijama. Ne znam da li bih uopšte i glasao na tim njihovim izborima kad vidim da nikog od boraca nema kod glasačkih kutija.

ODGOVORITE
Name

deki_pd

13.02.2014 00:43

E moj @SNSD, ima on mnogo više,ali pravno se ne može potvrditi, njegovo bogatstvo nije ispod 7-8 milijardi, pa ti iza stavi znak koje hoćeš valute,nećeš puno promašiti(euri,dolari,funte). Šta misliš čija je Mikroelektronika, čiji je Integral, ko je suvlasnik nekih banki ovde,pa firmi izvana koje su tužile RS i uzele milione, pa zemljište po Banjaluci...

ODGOVORITE
Name

Sanja TB

12.02.2014 21:03

Naravno da treba da se izvine i da konacno shvati da mu je dosao kraj. On je najveci ubica srpskog naroda. Narod umire od gladi a o tome da velika vecina nema sredstava za lijecenje necu ni da pisem.

ODGOVORITE
Name

упитај се

12.02.2014 16:57

Неки су научили да не поштује Законе, то је масовна појава у последњих 5 година, они само промјене поједине законе како би их прилагодили па да крађа више није незаконита него да је крађа по закону, па ви видите чега се власти досјете???

ODGOVORITE
Name

BBB

12.02.2014 16:35

Da malo uđe u Banske Dvore, ali kroz mala vrata...a šta će biti sa nama kad vi zasjednete u fotelje?Pa,ko će čekati dok se još i vi naklepate?

ODGOVORITE
Name

SAŠA

12.02.2014 15:10

On treba da odgovara. Nije ukrao kliker u granapu, pa da se izvinjava...

ODGOVORITE
Name

SNSD

12.02.2014 16:15

Samo cinjenic koje narod treba da zna Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik posjeduje tri kuće i tri stana. Kuća na Dedinju vrijedna je 1,7 miliona konvertibilnih maraka, ona u Laktašima 300 hiljada, a kuća na Kipru nije procijenjena. Stanove ima u Beogradu i u Laktašima. Stanovi u Beogradu vrijedni su 1,4 miliona maraka, dok je stan u Laktašima vrijedan 740 hiljada maraka. Dodik je sve to stekao zahvaljujući premijerskoj i predsjedničkoj plati i prihodima od poljoprivrede. Predsjednik Republike Srpske imao je 2002. godine imovinu vrijednu 300 hiljada maraka, a prošle godine oko 4 miliona. Dodik je u trenutku snimanja priloga imao kredit u iznosu od 1,7 miliona maraka koji je redovno vraćao, iako je rata bila 12 hiljada maraka. Plata mu je bila pet hiljada maraka. Pametnom dosta.

ODGOVORITE
Name

недамимеиготово

12.02.2014 15:21

Босић је мислио да Додик неће пристати на пријевремене изборе. Онда би га СДС напао као антидемократу, као диктатора... Додик је можда криминалац, ал' је паметан. Схватио човјек Босићеву тактику и рекао "може, ако хоћете изборе, предложите у Парламенту". Сад ће Босић бити главни кривац кад грађани буду морали два пута плаћати изборе у размаку три мјесеца. СДС је могао сачекати пола године до избора, не би пала глава.

ODGOVORITE
Name

Linux

12.02.2014 14:47

Ovi iz SDS-a misle da je došlo njihovih pet minuta pa zamajavaju narod, zajedno sa SNSD-om izborima. NEĆEMO IZBORE na kojima će izbor opet biti između Kurte i Murte. HOĆEMO PRIVREMENU VLADU EKSPERATA ILITI TEHNOKRATSKU VLADU koja će pokušati da spasi što se spasti može. I to ne bi bila prva takva vlada u svijetu. Poslije nekog vremena organizovati izbore na kojima će građani NEPOSREDNO birati svoje predstavnikekoji će prestavljati samo sebe a ne interesno-mafijaška udruženja što su sadašnje stranke. To nije utopija, to već postoji a zove se neposredna a ne formalna demokratija gdje glasaš a onda te stranački poslanici zaborave do sljedećih izbora. Koji

ODGOVORITE
Name

Milovan Bileca

12.02.2014 14:53

Da se izvini i za vrijedjanja naroda i ljudske inteligencije uopste i za svu pljacku koju je izveo sa svojim saradnicima! I ne zaboravimo; tu pljacku smo mu mi, taj isti narod koji vrijedja, omogucili to, jer smo ga doveli na vlast!

ODGOVORITE
Name

narodna rijec

12.02.2014 14:34

Sta ima da se izvinjava? Neka im prasta ko hoce, narod ih je prokleo! Unistili su nam temelje Republike Srpske: zdravstvo (Ranko Skrbic), skolstvo (Anton Kasipovic), privredu (dug spisak) a i sve ostalo. Najcrnje i najgore dane srpske istorije su ispisali! Na smetliste istorije sa njima!!!

ODGOVORITE
Name

Linić

12.02.2014 15:44

Sve nam rasprodo pa sad i dalje od nas pravi budale.

ODGOVORITE
Name

Jana

12.02.2014 14:28

SDS sa Mladenom Bosićem hoće vlast sa narodom, a ne sa tajkunima!

ODGOVORITE
Name

Bas

12.02.2014 14:08

Ne mogu da vjerujem u kakvu se dmagogiju upusta SDS tvrdeci da je ozbiljna stranka.Traze da Predsjednik RS podnese ostavku i da raspusti Naronu skupstinu pa, dalje da izglasa promjenu izbornog zakona u parlamenu BiH!!!!! Zar ovo nije poziv na haos.Sve i kada bi ova va zahtjeva bila ispunjena SDS zna da je nemoguc ili skoo nemoguce izglasati promjenu izbonog zakona .SDSbi na vlast ali da im to neko servira na tanjuru!!!!!!

ODGOVORITE
Name

MarioDojčin

12.02.2014 13:54

Čovjek je pristao na prijevremene izbore. Vi u SDSu sami ne zanate šta hoćete. Samo lupetate. Nema razlike između vas i Mile

ODGOVORITE
Name

Nesvrstani

12.02.2014 14:53

Pogledajte ko je u SDS-u osim Bosica i Tadica. Lesinari, cekaju samo da padne SNSD pa da oni napune dzepove ( Kojic, Babalj i slicni)

ODGOVORITE
Name

Sasa

12.02.2014 13:49

SDS se preračunao i sada se "vadi".

ODGOVORITE
Name

Md

12.02.2014 14:06

Dodik i Djokic se trebaju izviniti to stoji.Ali i vi iz SDS-a trebate uraditi isto jer nas zamajavate kako ce nam biti bolje sa vama,vi ste svoje pokazali prije Dodika tako da ne vjerujem ni vama

ODGOVORITE
Name

kako da ne

12.02.2014 13:31

Rusi lopove i kriminalce.

ODGOVORITE
Name

bosna

12.02.2014 13:11

Bosicu,u RS-u nema gradjana,samo narod.

ODGOVORITE
Name

kolaps

12.02.2014 13:16

Ognjene neka on ukida sta god hoce.Vi cim dodete na vlast formirajte 1.organ koji ce se samo baviti ispitivanjem pljacke i vracanjem narodu otetoga. 2.formirajte takvu vladu da nekom od vas nebi takve stvari padale na pamet,da opet pljacka svoju drzavu. 3.svi koji budu protiv toga u startu se javno ogradite od njih. 4.otvaraj te realna radna mjesta. 5.zastiti te borce i njihove porodice. 6 nikada nesmjete biti kao ovi prije vas,i ovi prije njih.?morate opravdati povjerenje naroda,inace nam prjeti totalni kolaps. Morate imati snage,i postenim snagama krenuti naprjed.

ODGOVORITE
Name

srbo

12.02.2014 13:11

Vama u SDS u je izgleda zao sto se buna nije preselila u RS.

ODGOVORITE