Република Српска није Милорад Додик

Радник није роб, сељак није слуга, а Република Српска није Милорад Додик, изјавио је данас предсједник Нове социјалистичке партије Здравко Крсмановић.

Република Српска 14.12.2013 | 19:24
Република Српска није Милорад Додик
Радник није роб, сељак није слуга, а Република Српска није Милорад Додик, изјавио је данас предсједник Нове социјалистичке партије Здравко Крсмановић. Крсмановић је у изјави новинарима у Бањалуци рекао да ће НСП дати подршку уједињеној опозицији у РС. “НСП ће подржати заједничке кандидате опозиционог блока. На парламентарне изборе за ниво БиХ ћемо изаћи с јединственом листом, а за Народну скупштину Републике Српске у договору с својим партнерима ћемо направити такву варијанту која не може угрозити идеје које заговара НСП, а која ће омогућити максималан резултат опозионих изборних листи - рекао је Крсмановић и напоменуо да је заједнички циљ опозиције у РС „рушење режима у Српској“. У присуству својих чланова, опозиционих представника у РС те представника Покрета социјалиста Србије данас је у Бањалуци обиљежено четири године од оснивања Нове социјалистичке партије.

Коментари / 403

Оставите коментар
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ
Name

додао бих јос и ово:

14.12.2013 22:44

Реце цовјек који је у свом граду изгубио изборе-освојио свега 4000 гласова а и од то 4000 које је освојио висе од 50% су били гласови Муслимана, који уопсте не зиве у Фоци вец су регистровани само за гласање (знамо како то вец иде) Реце цовјек који је изгубио у свом граду не зато сто су људи гласали за новог нацелника, колико зато јер су људи гласали против њега-Красмановица

ОДГОВОРИТЕ
Name

Правник

25.04.2024 15:32

Мозда има пет кривицних пријава и треба у затвор а колико би требали имати пријава они које спомиње.

ОДГОВОРИТЕ
Name

И јос несто:

14.12.2013 22:46

Реце цовјек који се ЈАВНО вец годинама залазе за укидање Републике Српске, није блацење, провјерите, цак га млади у пјесмама подругљиво спомињу као некога ко се бори за ''братство и јединство'' Цовјек цији је родјени брат цијели рат као и дан данас функционер у сред сарајева!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

18.12.2013 18:44

Извини погрешно сам сконтао ПоззЗ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Друзе

17.12.2013 13:49

Лафе, с тобом се потпуно слазем, писао сам овом здравковом портпаролу који се потписује као Фоцак Теби нисам ниста пребацио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

16.12.2013 17:37

Па о чему ја пишем цијело вријеме. И не само ја прочитај остале кометаре. Читаво вријеме наглашаван да треба смјенити све који су неспособни или осуђивани или лопови без обзира у којој су странци а за овога то баш важи. Јесте он маргинална личност али су милиони у његовом џепу украдени из буџета односно од народа. То је све што сам хтио да кажем и остајем наравно при томе. Што се тиче елоквентности и писмености мислим да у немогућности правог одговора пребацујеш тему што је смјешно. Што се мене тиче ова преписка је завршена, не може се "разговарати" са неким ко од стабла не види шуму а ти настави да пишеш ако ти се пише . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

@Фоцак

15.12.2013 22:04

Децко...оцито си врло млад...полуписмен, и цак и овако у писаној форми-све само не елоквентан...нико овдје није навео нити једну ''измисљотину'' како ти казес, то је несто сто свако ко зиви у Фоци зна. Није ми само јасно ко оваквом једном маргиналном лику даје медијски простор?! Цовјек за кога на цијелој планети гласа 2000 Срба, прозива предсједника Републике. Или овако: цовјек који не мозе да буде ни предсједник једне опстинице са мање од 20.000 људи, узима за право да се ставља у раван с предсједником дрзаве. Не знам ја гдје је био у рату, али знам да сам ја гласао ПРОТИВ њега јер је све сто је радио, радио за и са Муслиманима а на стету Српске, а такав нама не мозе бити добар! Упорно се покусава провуци нека политика, како ето лосе зивимо, толико, да само уједињење са Муслиманима мозе донијети неки бољитак, нека хвала!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:04

Па Фочак овако, сваки пут понављам да нисам страначки опредјељен нити ћу када бити. На следећим изборима опет пишем да нећу гласати за СНСД или Боже ме сачувај за Здравка. Написао сам да ми једини циљ и странка ако се тако може назвати борба за Р. Српску и никада нећу бити нигдје друго. Што се тиче кафанских прича, млад си ти па ниси упућен у неке дубље ствари али изаћи ће све на видјело као између осталог колико је узео новца од донације за Храм па је дуго стајао не покривен. Што се тиче интернета, па најбоље би било да ћутимо ми који смо све ово створили, освојили шта је требало, гинули, рањавани и остало а да лопови коло воде без обзира у којој су странци. Причекај мало па ћеш видјети да сам био у праву, млад си ти још како ми се чини за ове што су префарбани свим бојама без обзира којој странци припадају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 21:10

Е да што се храбрости тиче да нисам био храбар био бих дезертер, ја иначе свакоме кажем све у очи као што сам рекао и Здравку. Рећи ћу било коме, бар ми то није проглем. Што се стида тиче боље би било да избројиш до 100 па испиташ ситуацију па тек онда да будеш безобразан. Баш су те лијепо васпитали.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 16:16

За Фочака и остале који бране криминалца,јесам РВИ и то са великим процентом. Како то да сви не ваљају а само Здравко ваља то ми је мало чудно. На следећим изборима сигурно је да нећу гласати за СНСД већ сам рекао из којих разлога, да је Здравко на њиховом мјесту неко написа да би отимао из уста. Опет кажем да нисам страначки опредјељен него да гласам против оних који свукоше све у раван, ту је свакако Здравко умјешан до грла. За дворану, није купљено земљиште него је плаћена одштета а земљиште је остало у власништву пријашњег валасника и може да ради шта хоће. Питај адвоката Чајевића. Како је и "ко" издао грађевинску дозволу за изградњу на приватном земљишту???!!! Твоја је теорија кад краде СНСД а што не би крао и Здравко. Имам ја још много тога да напишем али ми се не да. Што се тиче твог објашњавања мени стварно нешто са тобом није у реду изгледа да сам се борио за такве незахвалнике као ти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

аква

15.12.2013 14:06

За Фочака. Буразеру овај Па онда -те тотално разоружао аргументима.Ако је и дио овог тачно онда је овај твој бивши начелник криминалац бр 1. ии то на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:38

За РВИ Хајде реците ми јесте ли задовољни статусом РВИ и статусом бораца??? Јесте ли задовољни количином корупције и криминала у РС??? Јесте ли задовољни радом предсједника РС??? Јесте ли задовољни радом борачке организације??? Јесте ли задовољни радом синдиката??? Јесте ли задовољни бројем запослених у РС??? Када имате толико револта, зашто га нисте показали када је Додик рекао да ако се борци побуне да неће добити ништа, зашто се тада нисте бунили??? Уз дужно поштовање ако сте РВИ, и ја сам члан породице РВИ и веома сам незадовољан стањем у држави а за то је крив овај режим и треба га мјењати!!! Наравно, ја би волио да ове сада најури народ а не политичари и да их добро искаишају да буде за наук свим осталим који буду дошли после 2014!!! А ако вас интересује одговор за кога су гласали Муслимани, можемо се наћи у споменутој тзв "борачкој организацији" да вам објасним!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па онда

15.12.2013 12:22

Сви знамо да у Фоци ни кокосињац није могао бити направљен а да дотицни не добије "на кафу". Заборавили смо како је "слуцајно" направио спортску дворану на дијелу земљиста које је било приватни плац једног Муслимана, па је опстина еxпресно исплатила одстету од 500 хиљада том Муслиману, а плац био вриједан мозда 10% тога. Па сви знамо за аферу аутобуска, која је данас у лицном власниству његове породице Па сви знамо за силне кредите за аквапарк(тацније два обицна бетонска базена који су наплацени 3 милиона а реално нису костали ни милион. Па за мостове направљене на брзину пред изборе такодје висеструко надуваних вриједности. Па за хотел који гдин прави на Сцепан Пољу такодје вриједан пар милионцица Па за станове у Бг, Сарајеву, НС, Бања Луци, зграду и мотел у канади, а све то са мјеста обицног нацелника једног села Замислите каква би "достигнуца "имао на мјесту Додика!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па лафе

15.12.2013 12:22

лафе он је на власт досао прицом о инвестицијама и бољем зивоту, али су га његови Херцеговци брзо провалили и тотално одбацили на прослим изборима, то сто је гласало за њега су били муслимани претезно! Здравко има брата у Сарајеву који је ратни и поратни федерални функционер.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:58

Он би давно робијао да га Амери не штите, само не знам докле ће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

15.12.2013 10:35

За Фочака ја нисам ни у једној странци нити ћу икада бити. Моја је странка борба за стваравје Р. Српске. Ја сам само против лопова и криминалаца а ако су ови други имали користи то је колатерална штета. Начелник општине је независни кандидат зато се боље распитај. Исто тако видјећу шта ће ови урадити и ако не буде онолико колико су могли гласаћу за неког другог. Ја нисам тип који је склон да има "идола" за разлику од тебе. Јесте Здравков брат у Канади и човјек има мотел. Баш ме занима ко је још сувласник и чије су то паре. Народ је све то платио. Умјесто да направи позиду за спречавање од поплава НОВИХ зграда за шта су паре биле намјене он прави аква парк да народу замаже очи и буде популаран, а људи су из приземља нових зграда избацивали воду. И како неко већ написа за њега је гласало пола Муслимана а друга половина је имала чисти материјални интерес.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

15.12.2013 10:38

За Фочака. Само да те исправим Крсмановић је изгубио у Фочи изборе с 770 гласова разлике. А има брата Страја у Сарајеву ожењен Бошњакињом и политички активан у федерацији. А пошто си ти вјероватно из Фоче ,познато ти је да се против њега воде неколико кривичних поступака, као и да има правомоћну пресуду 6 мј затвора. ако да немаш основа да вербално нападаш ВРС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 12:13

Божија заповјест каже: "не стварај себи идола, нити каква лика", тако да га немам а поготову не у лику Здравка! Тако ако се узме у обзир вријеме постова Боле и РВИ лако је закључити да је то неки трећи "брат Србин" који има радно мјесто измишљања ликова и изношења лажи на овом порталу. Узгред мој "информисани брате Србине" причаш о локалним изборима гдје је НСП имала против себе: СДС, СНСД; ДНС; СП; СДА; СНС; СРС; СРС Шешељ и другог кандидата за Начелника Крунића! А ево ја сам расположен да ти лично објсним како и зашто ти исти Муслимани које стално спомињеш нису подржали Здравка него Машића!? Хоћеш!? Свесно лажете и то понављате из дана у дан и почињете вјеровати својим лажима! Што не одговори на питања која сам ти поставио??? Машић није политичка личност!? Ма дај то у то вјерује једино начелник Машић и ти!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мили

15.12.2013 11:07

Па ти друже да си био на мјесту чика Милета ти би нама из уста отимао ,тебе једино муслимани подржавају зато што мислиш као и они.

ОДГОВОРИТЕ
Name

изворни снсд

15.12.2013 05:10

Сви имају право причати осим Крсмановића који је класични бацач магле и који вјешто балансира у овим временима.Да има имало људскости и чојства у себи после казне од 6 мјесеци затвора побјегао бих у мишију рупу а он одржава конференције за штампу, он ће да руши некога, е јадан ли је народ са Крсмановићима, Чавићима, Иванићима и Босићима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина боде у оци

15.12.2013 02:57

Па Додик лазе и краде све ове године па ником ниста

ОДГОВОРИТЕ
Name

Муки

15.12.2013 01:00

По свему судеци какав год да је бољи је од сваког из СНСД-а . Мислим мање је новца украо, мање је остетио РС и ста је. 6 мјесеци па у СНСД -у нико неце добити испод 10 год. кад им се буде судило.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 09:36

ВРС РВИ, како те није стид да размислиш шта ћеш слагати па то онда и откуцаш!? При свему томе када су твоји СНСД-овци дошли на власт отишли су у општину и направили ревизију, не би ли случајно нашли шта да га експресно могу стрпати иза решетака... Али су се "о јаду снашли" јер нису ништа нашли! Што не кажеш да сте отпустили из општине дјецу "твојих" РВИ и дјецу погинулих бораца??? Зашто не кажеш да су локални тајкуни дали за куповање гласова 600.000 км? и да су све странке биле против Здравка и да је уз све то изгубио за гласове 200 гласача??? Здравко је био ушесник рата и за разлику од твојих "кандидата" са чином је изашао из рата, и такав се бори за укидање РС! ПАРАНОЈА; ало!? А Здравков брат живи у Канади колико сам ја информисан! Тако да је све то гнусна лаж што пишете овде браћо или брате из СНСД-а! Пријатна вам била 2014!!!4

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

14.12.2013 18:49

Овом Крсмановицу је прије пар дана Врховни суд потврдио казну од 6 мјесеци за привредни криминал.А у сваком џепу носи још по 2 кривичне и он такав дијели лекције.Ови на власти су пресли све границе али с Крсмановицем на власти била би катастрофа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина крива

14.12.2013 18:37

Реце цовјек који је јуце осудјен и не трепну!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак

15.12.2013 19:00

Износите овде обичне шпекулације које потичу од локалних измишљилаца разних трачева из кафанских кулоара. Па онда Могао си се мало боље потрудити да та бајка коју си написао бар људима који не знају изгледа истинитије. У ово не би повјеровао ни лоше информисан основац. РВИ У сваком случају ко је крао нека одговара, и нека му се све одузме. У овој држави је криминал легализован и треба ствари мјењати. Не видим да сам рекао било шта да бих оправдао било чију крађу. Веома сам захвалан свим борцима ВРС, али сте ви веома незахвални према себи бранећи "свог" а окривљујући "мог" политичара! Мислите да ће тако бити боље нашој дјеци? Не расправљам са људима који немају своје мишљење већ по њега иду до страначког миљеника да им он да "мишљење" ситуације у граду и држави! Лако је износити лажи на нету, не мораш погледати у очи никога и не треба ти храброст да би било шта рекао, може и стид да те буде и да то нико не сконта!

ОДГОВОРИТЕ
Name

револтиран

15.12.2013 09:57

Како цвикате од Здравка? Значи да га се бојите чим га толико црните. Мени је човјек веома симпатичан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

топ

15.12.2013 10:54

Није Милорад Додик. А,на срећу,није Република Српска ни Здравко Крсмановић!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

марко

14.12.2013 19:50

Реце и остаде зив цовјек који је увуцен до уси у криминал

ОДГОВОРИТЕ
Name

ВРС РВИ

14.12.2013 19:57

Видио сам да "људи" гледају у очи и лажу али гледати у камеру и овако лагати то је умјеће. Када је изгубио изборе републичка инспекција је оставила пуна 2 мјесеца да утврди шта је све овај радио. Људи се "о јаду снашли" Само на аква парку минус је био 2 милиона а тек остало. Има укупно 5 кривичних пријава које су у току и он да критикује некога. Криво му је што не може красти као ови сада . . .

ОДГОВОРИТЕ
Name

србадија

14.12.2013 19:42

Како га није срамота...

ОДГОВОРИТЕ