Покушао убити дјевојку, па извршио самоубиство

У Приједору јутрос око 6:15 сати Богољуб Романић (26) пуцао је у дјевојку Слађану Бурсаћ (23) из пиштоља, након чега је извршио самоубиство.

Република Српска 10.10.2013 | 11:10
Покушао убити дјевојку, па извршио самоубиство
У Приједору јутрос око 6:15 сати Богољуб Романић (26) пуцао је у дјевојку Слађану Бурсаћ (23) из пиштоља, након чега је извршио самоубиство. Пуцњава се догодила у улици Мише Јазбеца 64, гдје је дјевојка живјела као подстанар. Како јавља новинар "Дневног аваза" с лица мјеста, повријеђена дјевојка је хитно превезена у бањалучку болницу гдје су јој констатоване тешке повреде главе. Смјештена је на јединицу интензивне његе и љекарске прогнозе су неизвјесне. Незванично сазнајемо да су везу ово двоје младих људи пратиле сталне свађе и размирице због чега је полиција морала више пута интервенисати. Како свједоче комшије, Романић је био врло насилног понашања те је често пријетио и малтретирао рањену дјевојку и њену породицу. И сама се Бурсаћ једном приликом повјерила да се с њим, из страха, морала помирити. На мјесту трагедије је Богољубов отац, Жељко Романић, познати приватник из Омарске и власник "Петог неплана".

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ја!

10.09.2021 21:30

Горио у паклу у вјечном огњу! Покој вјечни Сладјани! Сунце мило не би ме ни војска зауставила да своју кћерку одбраним од монструма! Нека им се сјеме затре и лоза угаси

ОДГОВОРИТЕ