Pokušao ubiti djevojku, pa izvršio samoubistvo

U Prijedoru jutros oko 6:15 sati Bogoljub Romanić (26) pucao je u djevojku Slađanu Bursać (23) iz pištolja, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Republika Srpska 10.10.2013 | 11:10
Pokušao ubiti djevojku, pa izvršio samoubistvo
U Prijedoru jutros oko 6:15 sati Bogoljub Romanić (26) pucao je u djevojku Slađanu Bursać (23) iz pištolja, nakon čega je izvršio samoubistvo. Pucnjava se dogodila u ulici Miše Jazbeca 64, gdje je djevojka živjela kao podstanar. Kako javlja novinar "Dnevnog avaza" s lica mjesta, povrijeđena djevojka je hitno prevezena u banjalučku bolnicu gdje su joj konstatovane teške povrede glave. Smještena je na jedinicu intenzivne njege i ljekarske prognoze su neizvjesne. Nezvanično saznajemo da su vezu ovo dvoje mladih ljudi pratile stalne svađe i razmirice zbog čega je policija morala više puta intervenisati. Kako svjedoče komšije, Romanić je bio vrlo nasilnog ponašanja te je često prijetio i maltretirao ranjenu djevojku i njenu porodicu. I sama se Bursać jednom prilikom povjerila da se s njim, iz straha, morala pomiriti. Na mjestu tragedije je Bogoljubov otac, Željko Romanić, poznati privatnik iz Omarske i vlasnik "Petog neplana".

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ja!

10.09.2021 23:30

Gorio u paklu u vječnom ognju! Pokoj vječni Sladjani! Sunce milo ne bi me ni vojska zaustavila da svoju kćerku odbranim od monstruma! Neka im se sjeme zatre i loza ugasi

ODGOVORITE