Ко неће свога брата, имаће туђина за господара

Посланик Српске дмеократска странке (СДС) у Народној скупштини Републике Српске (РС) Ненад Стевандић оптужио је данас Савез независих социјалдемократа (СНСД) да је због "бизнис" интереса постигао договор с странкама у Федерацији БиХ, која ће сада бити укључена и у пројекте хидроцентрала на Дрини.

Република Српска 07.10.2013 | 16:52
Ко неће свога брата, имаће туђина за господара
Посланик Српске дмеократска странке (СДС) у Народној скупштини Републике Српске (РС) Ненад Стевандић оптужио је данас Савез независих социјалдемократа (СНСД) да је због "бизнис" интереса постигао договор с странкама у Федерацији БиХ, која ће сада бити укључена и у пројекте хидроцентрала на Дрини.Коментирајући јучерашњи састанак представника СНСД-а с делегацијом СДПБиХ и СББ-а у Сарајеву, Стевандић је рекао да је и СДС имао понуду из СДПБиХ, прије неколико година, да се без СНСД-а и Милорада Додика формира власт на нивоу БиХ, али су је, каже, одбили јер су сматрали да је боље да српске странке учествују заједно на том нивоу. -Синоћ су напокон све маске пале и Платформа о заједничком дјеловању СНСД-а и СДС-а уништена је дјеловањем СНСД-а, јер нисмо ми молили Лагумџију, Радончића или Тихића за смјену Средоја Новића, већ СНСД за смјену Мирка Шаровића - рекао је Стевандић на прес-конференцији у Бањој Луци. Тврди да је и СДС добио пунуде у којима се наводи да су странке из ФБиХ спремне на сарадњу с том партијом, ако би они "понудили још више него што је понудио Милорад Додик", али им "то није пало ни на памат, јер им је интерес РС-а изнад партијских или личних". Каже да ће СДС наставити да наступа у Сарајеву искључиво у интересу РС-а. -Нећемо га продавати ради комбинација с Драганом Човићем или Лагумџијом - рекао је Стевандић изразивши сумњу да ти договори произилазе из "бизнис, а не партијских интереса". -Постоје информације које говоре о пословима који су на ивици закона или су противзаконити, како с Човићем тако и с Лагумџијом. Доказ за то је да је понуђено партнерство и фирмама из ФБиХ у пројекту хидроелектрана на ријеци Дрини, што сматрамо озбиљним националним промашајем, јер РС досад није имала обавезу да то ради, већ да на међународном тенедеру добије најбољу понуду за РС - устврдио је Стевандић. Сматра да је очигледно, у овом моменту тај финансијски интерес, далеко изнад оних важних за РС. Стевандић, који је и шеф СДС-овог тима за здравство, данас је рекао и да су "паралеле с тим бизнис интересима везане и за здравство". У СДС-у имају и информације да се заустављају све истраге о наводним злоупотребама у том сектору, а које воде према бившем министру  здравља  РС-а и директору Фонда здравства РС-а. -Међутим, истраге ће бити настављене у октобру наредне године, ако се до тада не заврше - закључио је Стевандић. хттпс://www.yоутубе.цом/wатцх?в=Н8Ц5кб68меМ

Коментари / 325

Оставите коментар
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Харе

08.10.2013 06:20

Овај Стевандић само безвезе лупета,као и његов шеф, смијешни лик Босић.Ко да је неко луд,па заборавио колико су они покрали. Писмени људи знају да без ових из Техерана би се тешко остварио пројект хидроцентала,али шта о томе знају ови из СДС-а којима је за њихове владавине највећа инвестиција била да отворе какву кафанчину. Истрагу треба отворити,о томе ко је плаћеник страних обавјештајних служби са центром у Будимпешти.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

07.10.2013 11:00

А брат лудјак дусевни болесник као све у селима и опстинама сиром РС е за градове тоје друго има бања лука и бјељина

ОДГОВОРИТЕ
Name

срб ин

07.10.2013 11:44

Ова стара пословица говори све. Додик се толико испроваљивао са бомбастичним изјавама , о самом Лагумџији, да је здравом разуму ово што сада ради потпуно несхватљиво. И још нас убједјује да је то за наше и добро РС. Додик треба мало код лекара специјалисте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дуле

07.10.2013 09:16

Горих владара није било у последњих 2 вијека. Људи су вам 1990 оставили 10 милиона Срба, а сад од како су на власти тзв наши и попови неће нас бити ни 8. Ни Хитлеру ни усташама није пошло за руком да нас толико смање, па ми није јасно о чему ви причате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

средње 40-те

07.10.2013 07:53

Идуће године најбоље би нам било да нам Додик умјесто чорбе да штрик, да се лагано гигнемо. Боље него да нам се желудац сваки дан преврће од нервозе, гледајући ова додворавања нашег Предсједника на штету свих Срба.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мензенга

07.10.2013 07:51

Босић и Додик заједно смјењују Шаровића, смета им обојици

ОДГОВОРИТЕ
Name

боско

07.10.2013 07:33

СДС и СНСД-два највеца зла који су задесила РС...

ОДГОВОРИТЕ
Name

боцкало

07.10.2013 05:56

Стољећима и врабци пјевају да је Дрина граница између двије државе, Босне и Србије, а изгледа да су врабце протјерали из РС да би политичари и њихове присталице могли своју неку пјесму пјевати, са пуно лажи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

07.10.2013 05:18

Рамизе ја не знам ко има име Фахро,...Нама у РС су небити ста они казу...О нама одуцују Огњен,Милос,Вукота,Александра,људи са тим лијепим именима....А Фахро ко је,стварно не знам и не занима ме ста мисли о РС...а не мисли ниста фино,сигурно....

ОДГОВОРИТЕ
Name

зоран

07.10.2013 05:00

Теско дрзави коју дрварцани воде

ОДГОВОРИТЕ
Name

безвезе

07.10.2013 14:37

Странке морају да преговарају и да се договарају... Они то раде због нас :) за насе добро, повецаце нам плату 50 фенинга :) а и политицари би требали промјенути кров на викендицама а за то им треба новац...

ОДГОВОРИТЕ
Name

нова снага

06.10.2013 23:53

Ни СНСД ни СДС, рјесење је у некој новој опцији.

ОДГОВОРИТЕ
Name

бивса СНСД-овца

06.10.2013 22:17

Брацо издаја. Досао допис из централе да се сви ми цланови СНСД-а морамо изјаснити на попису као Босњаци. Писе да је сеф то договорио са Лагумдзијом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љекар хуманиста

06.10.2013 20:12

Љекари су главни само међу болесницима. Болесна је држава гдје су љекари политичари. Политика је прљав посао, а љекари су се спремали за хумани рад, а не за прљав. Љекарима законом треба забранити да се баве политиком - од Продановића до Савандића. Појма немају с политиком.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фол

06.10.2013 14:11

Мозес ти Стевандицу и боље!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

народна обмана

06.10.2013 14:05

Сада је електропренос БИХ једно предузеће а српска и федерација само акционари-дакле ПРЕНЕСЕНА НАДДЛЕЗНОСТ.Сад је имовина припала министарству одбране иако оно у уставу бих деyтонском није ни постојало толико о враћању СНСД-а на изворни дејтон дакле лаж у којој су ухваћени и уместо да се имовина књижи на заједничке оружане снаге које су заједничке оба ентитета и три народа она се књиже на фантомско министарство одбране дакле опет пренесена надлежност на Сарајево а вратити ће се кад не буде требало. Хајде да ја дам Додику моју жену кад буде имала 100 година и не буде мени требала.Електропренос је само лаж да народу повећају цену струје за 30 посто 2014 чим прођу избори ,,купац струје и продавац струје по ЕУ закону склапају једногодишњи уговор итд,,.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош БЛ

06.10.2013 15:49

Познато је да је Лагумџија тражио да се и Сарајево укључи у инвестирање у хидроелектране на Дрини, у склопу концесиомнарских пројеката са великом њемачком компанијом. Те хидрокомичне тезе Лагумџија је изнио на неком економском формуму о теми Дркадедалулу, али је не вади, који никога не обавезује а фолирантима пауер поинта, или обичним фолирантима као што је Лагумџија, служи да се утуче која дневница, која нарцисоидија и који плусић о сопственој важности коју они кретени, из свакодневног окружења, не схватају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зоља

06.10.2013 17:49

СВЕ ЈЕ ФИНО РАДОЊЦИЦ РЕКАО, ОМАЦЕ МУ СЕ. СВЕ ЈЕ ЈАСНО КО ЈЕ ЊИМА (ФЕДЕРАЦИЈИ) БЛИЗИ. МИЛЕ СРАМ ТЕ БИЛО, НАСТАВИ ОВАКО И НЕЦЕС ДОЦЕКАТИ ИЗБОРЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаптаин Јацк Спарроw

06.10.2013 14:20

Не кукајте над судбином,сви смо видјели ста су договорили...од вас оцекујемо даље кораке...удри багру сваки дан и све јаце,ста кукате висе.....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рамиз

06.10.2013 16:11

Ста Ви СДС-овци хоцете,лијепо Вам је нас Фахро рекао да сте за нас зло мање од Додика и да са Додиком моземо сурадјивати.Драго ми је да је Додик показао овако позитиван гест сарадње и да је схватио да нам нема друге него насе заједницке Босне и Херцеговине!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Никола

06.10.2013 15:35

СДС се мора ујединити са комплетном опозицијом јер у противном ови це нас унистити и опљацкати до куцног прага.Све су узели,подијелили тајкунима и својим криминалцима,ако овако наставе дјеца це нам тразити хљеба по бијелом свијету,а овдје це остати само старци...Багру морамо уклонити,ако ниста друго,онда ради насе младости!

ОДГОВОРИТЕ
Name

пројекат,, Дрина,,

06.10.2013 14:09

Погледајте за пројекат изградње пројеката Дрина између Републике Српске и Србије шта су договорили СНСД-СДП,,ОД САДА ЋЕ ПРОЈЕКАТ ДРИНА ВОДИТИ РЕПУБЛИКА СРБИЈА И БИХ УМЕСТО ДО САДА ЕНТИТЕТ РЕПУБЛИКА СРПСКА И СРБИЈА,,јел то значи да се Српска одриче територије читаве дуж границе у име Сарајева аман људи гранична служба неможе бит власник границе него ентитет кроз који граница пролази а гранична служба је само за обезбеђење границе а није власник сад испаде да је и то пренесена надлежност на Сарајево пројекат на граници је власнички уређен и припада ентитетима а не држави царина припада држави а не објекат ал код нас је СНСД и СДП расподелио профит и у овоме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

06.10.2013 16:49

Лагумџија је алијин први војник, унитариста са дна каце, никад се не би одрекао златне коке унитаризма, а да је златна кока Шаровић, он би подржао Шаровића да остане, а не додика да га смијени, што јасно говори да је додик златна кока лагумџијиног великобошњачког унитаризма.

ОДГОВОРИТЕ
Name

станија

06.10.2013 15:28

Све је тако једноставно и јасно да не треба коментарисати. Једино поручујем опозицији, а посебно СДС-у - УДРИТЕ БАНДУ КАД И ГДЈЕ СТИГНЕТЕ! Нема више циле-миле!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Градиска РС

06.10.2013 14:50

Ма тај це оца оног из Мрцаеваца продати само да остане на власти..Па све је он,предсједник,премијерка,сваки министар,јер зна да кад оде сви це се опрати,а његова глава"лети".Ма бице ту свега.Тај висе не преза ни од цега.Дзомбица гура у Сарајево у СМ.Јер боји се,па боље и тамо него да предје код опозиције..Слобо је убио Стамболица,ста це овај да уради,бог само зна...

ОДГОВОРИТЕ