Кливленд: Пронађена тијела три жене

 Тела три неидентификоване жене пронађена су у кући на периферији источног Клилвенда и полиција је ухапсила једну особу која се терети за та убиства, али се страхује да има још жртава.

Република Српска 22.07.2013 | 09:00
Кливленд: Пронађена тијела три жене

 Тела три неидентификоване жене пронађена су у кући на периферији источног Клилвенда и полиција је ухапсила једну особу која се терети за та убиства, али се страхује да има још жртава.Шеф полиције у Кливленду Ралф Спотс, рекао је за Асошиејтед Прес да се сумња да би могле бити још једна или две жртве масовног убице.

Ухапшен је Мајкл Медисон (35) година, који је већ осуђиван због покушаја силовања 2001. године и води се на листи сексуалних преступника. Он ће данас бити први пут изведен пред суд, а полиција ће у 11 часова преподне одржати и конференцију за новинаре. Све жртве су Афро-Америчког порекла и претпоставља се да су убијене у протеклих десетак дана. Први леш је откривен, након што је из једне напуштене куће почео да се осећа веома непријатан мирис. Тело је било умотано у пласитчну кесу за ђубре и налазило се у гаражи, да би полиција касније пронашла још два тела, једно у подруму а друго у дворишту иза куће. Ниједна од жртава код себе није имала документа, па још нису идентификоване. Медисонове комшије кажу да је он виђан како прилази женама на улици и покушава да успостави контакт и започне разговор, али још нема назнака да ли је тако дошао и до својих жртава. Полиција и даље претражује локалне куће, од којих су многе напушетене јер се ради о веома сиромашном предграђу. Сумња се, према незваничним подацима из истраге, да је Медисон приликом убистава копирао Ентонија Соувела, масовног убицу из Кливленда, који је пре две године осуђен на смрт збоги убиства 11 жена у том граду. Кливленд је већ био у центру пажње америчке јавности пре неколико месеци, када је откривено да је Аријел Кастро држао заточене три девојке у својој кући више од једне деценије. Оне су ослобођене, док је Кастро ухапшен и чека почетак суђења.

Коментари / 0

Оставите коментар