Klivlend: Pronađena tijela tri žene

 Tela tri neidentifikovane žene pronađena su u kući na periferiji istočnog Klilvenda i policija je uhapsila jednu osobu koja se tereti za ta ubistva, ali se strahuje da ima još žrtava.

Republika Srpska 22.07.2013 | 09:00
Klivlend: Pronađena tijela tri žene

 Tela tri neidentifikovane žene pronađena su u kući na periferiji istočnog Klilvenda i policija je uhapsila jednu osobu koja se tereti za ta ubistva, ali se strahuje da ima još žrtava.Šef policije u Klivlendu Ralf Spots, rekao je za Asošiejted Pres da se sumnja da bi mogle biti još jedna ili dve žrtve masovnog ubice.

Uhapšen je Majkl Medison (35) godina, koji je već osuđivan zbog pokušaja silovanja 2001. godine i vodi se na listi seksualnih prestupnika. On će danas biti prvi put izveden pred sud, a policija će u 11 časova prepodne održati i konferenciju za novinare. Sve žrtve su Afro-Američkog porekla i pretpostavlja se da su ubijene u proteklih desetak dana. Prvi leš je otkriven, nakon što je iz jedne napuštene kuće počeo da se oseća veoma neprijatan miris. Telo je bilo umotano u plasitčnu kesu za đubre i nalazilo se u garaži, da bi policija kasnije pronašla još dva tela, jedno u podrumu a drugo u dvorištu iza kuće. Nijedna od žrtava kod sebe nije imala dokumenta, pa još nisu identifikovane. Medisonove komšije kažu da je on viđan kako prilazi ženama na ulici i pokušava da uspostavi kontakt i započne razgovor, ali još nema naznaka da li je tako došao i do svojih žrtava. Policija i dalje pretražuje lokalne kuće, od kojih su mnoge napušetene jer se radi o veoma siromašnom predgrađu. Sumnja se, prema nezvaničnim podacima iz istrage, da je Medison prilikom ubistava kopirao Entonija Souvela, masovnog ubicu iz Klivlenda, koji je pre dve godine osuđen na smrt zbogi ubistva 11 žena u tom gradu. Klivlend je već bio u centru pažnje američke javnosti pre nekoliko meseci, kada je otkriveno da je Arijel Kastro držao zatočene tri devojke u svojoj kući više od jedne decenije. One su oslobođene, dok je Kastro uhapšen i čeka početak suđenja.

Komentari / 0

Ostavite komentar