Stevandić najlošije rješenje do sada u NSRS - Benzinom gasi skupštinske varnice?!

Za samo nešto više od godinu dana, otkako se na mjestu predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske nalazi Nenad Stevandić atmosfera u toj instituciji je na ivici sukoba. Da li je kriv samo Stevandić ili njegove metode vođenja sjednice iritiraju opoziciju u skupštini?

Republika Srpska 27.12.2023 | 08:40
Stevandić najlošije rješenje do sada u NSRS - Benzinom gasi skupštinske varnice?!

Otkako je 15. novembra prošle godine izabran za predsjednika republičkog parlamenta, Stevandić se „proslavio“ nultom tolerancijom za diskusije opozicionara, koje često prekida u „pola riječi“, zatim već legendarnim svađama s poslanicima liste „Za pravdu i red“ koje je često, čak i bez vidljivog razloga, udaljavao sa skupštinskih zasjedanja, a u svom kratkom mandatu na čelu republičkog parlamenta lider Ujedinjene Srpske pokazao je i da je spreman fizički da se obračunava s onima koji mu nisu po volji.

Bez obzira da li se tu radilo o kolegama iz stranaka vladajuće koalicije ili poslanicima opozicije.

Tako je, u julu ove godine, Stevandić imao „bliski susret“ s jednim od svojih potpredsjednika u NSRS Petkom Rankićem, inače kadrom Socijalističke partije, koga je, kako je svjedočio sam Rankić, „iznabadao“ glavom.

Da umije da “dođe i u fizički sukob sa poslanicima, Stevandić je pokazao i prije nekoliko dana, kada je, prema tvrdnjama Nebojše Vukanovića i Đorđa Vučinića, pokušao da sa njima ostvari „bliži kontakt“.

Dugogodišnji novinar Saša Bižić za Gerilu kaže da je tokom nešto više od tri decenije postojanja Narodne skupštine Republike Srpske bilo incidentnih situacija, ali one su, prema njegovim riječima, nerijetko bile obojene humorom.

Međutim, za razliku od vremena kada su se na čelu NSRS nalazili Momčilo Krajišnik, Dragan Kalinić, Petar Đokić, Dušan Stojičić, Igor Radojičić ili Nedeljko Čubrilović, sada je u parlamentu Srpske, kako ističe, sve manje povoda za smijeh.

“Svaki od šest prethodnih predsjednika NSRS nastojao je da u javnosti ostavi utisak da je ‘strog, ali pravedan’, pri čemu su imali različite metode, pa i trikove, u pokušajima da steknu takvu reputaciju. Ipak, tokom mandata Nenada Stevandića vidljiv je rast tenzija, čemu svakako doprinosi i činjenica da prvi čovjek NSRS nerijetko gasi skupštinske vatre – benzinom.

U novijem periodu, očite ilustracije takvog stila su nerazjašnjen Stevandićev obračun sa potpredsjednikom Skupštine Petkom Rankićem, kao i naglašena rigidnost prema poslanicima Liste za pravdu i red, od Đorđa Vučinića do Nebojše Vukanovića”, kaže Bižić.

Dodaje da je za one koji duže prate političku scenu Republike Srpske to neobičan fenomen, jer se Stevandić, kako navodi, među kolegama ranije izdvajao upravo po „debelim živcima“ i hladnokrvnim reakcijama u oštrim polemikama, uz čestu naviku da na provokacije uzvraća osmijehom.

“Ali, to je izgleda prošlost, bar ako je suditi po pretjeranoj, često i neadekvatnoj fokusiranosti na živopisni retorički stil Nebojše Vukanovića i njegovih saradnika”, navodi Bižić.

Prema njegovom mišljenju, postoje bar tri razloga za „kratak fitilj“, kao obilježje aktuelnog ponašanja Nenada Stevandića u NSRS.

“Prije svega, odnos njegove stranke, Ujedinjene Srpske, sa vodećom partijom u vladajućoj koaliciji, SNSD-om, već izvjesno vrijeme nije idiličan. Odnedavno, takav sindrom se, izgleda, proširio i na relaciju sa vlašću u Srbiji, bar ako je suditi po odsustvu sa postizbornog slavlja u Beogradu, a poznato je da su se skoro svi političari iz Srpske, iz oba bloka, prosto utrkivali da pokažu da su i oni bili kakvi-takvi akteri pobjede opcije Aleksandra Vučića.

Ali, Stevandić je, u svemu tome, ostao ‘ispod radara’. Oba ta zahlađenja sa adresama koje politički život znače, kada je riječ o opstanku US na površini, svako su vrsta presije, a to stvara nervozu kod svakoga ko nije od plastike, uključujući i iskusne političare”, kaže Bižić.

Drugi razlog on pronalazi u podsjećanju na nerijetke primjedbe Milorada Dodika upućene Nedeljku Čubriloviću tokom skupštinskih zasjedanja na kojima su bila predviđena obraćanja aktuelnog predsjednika Republike Srpske, a ranijeg srpskog člana Predsjedništva BiH.

“Pošto je Dodik u više navrata zamjerio Čubriloviću, sa njegovog stanovišta, previše tolerantan odnos prema opozicionim kritičarima, nije isključeno da Stevandić to ima u vidu, te da nastoji, kako ne bi iritirao Dodika, da bude druga krajnost u odnosu na Čubrilovića. Pri tome, ni lider DEMOS-a nije bio nikakva ‘majka Tereza’ spram opozicije u NSRS, ali je naprosto imao flegmatičnu pojavu, pa se zbog toga mogao steći pogrešan utisak da nije bio dovoljno revnostan kao šef NSRS od kojeg se očekuje da očuva dominaciju parlamentarne većine ne samo u broju poslanika, već i u decibelima buke”, tvrdi Bižić.

Konačno, kao treći razlog, on navodi mogućnost da Stevandić, kao predsjednik NSRS, želi da primijeni vrstu nastupa za koju procjenjuje da se, u slučaju drugih osoba, pokazala politički veoma profitabilnom.

“U Republici Srpskoj takvu vrstu ‘uzora’, naravno, može da predstavlja prvenstveno Dodik, ali postoje persone u čijim istupima takva ‘oštrina’, ma koliko se publici dopadala ili ne, djeluje autentično, kao i one druge, kod kojih takav gard ipak biva isforsiran i nategnut.

Kao ‘podgrupa’ u ovoj priči o ‘uzorima’, može se označiti čitav spektar poslanika SNS-a u Srbiji, koji su beskrupuloznošću pomjerili sve do sada viđene granice u srpskoj politici s obe strane Drine, ali oni sigurno nisu doprinijeli rezultatima sopstvene političke strukture, čiji dometi imaju isključivo liderske konotacije, kakve god one da su”, ističe Bižić.

Reakcija Vukanovićevog kluba na sukobe sa Stevandićem, odnosno najave da će pokrenuti inicijativu za njegovu smjenu, prema njegovim riječima, sasvim je uzaludna.

“Ne samo zbog toga što su opozicionari, po definiciji, u manjini u NSRS. Jer, ne treba zaboraviti da je prva osoba koja bi bila kandidat da ga naslijedi, sve i kada bi, nekim čudom, ostao bez funkcije, u stvari – Anja Ljubojević. Znači, u hipotetičkoj situaciji u kojoj bi aktuelna potpredsjednica zauzela položaj dosadašnjeg predsjednika, usljed bioloških specifičnosti, promijenila bi se samo vrsta grubosti, ali ne i sam tretman Liste za pravdu i red, pa i čitave opozicije.

Uopšte nije isključeno da bi, nakon određenog perioda sa Ljubojevićevom, sve završilo paradoksalnim ‘pomirenjem’ dva političara, odnosno Vukanovićevom porukom: ‘Stevandiću, vrati se, sve ti je oprošteno’”, zaključuje Bižić.

Politički analitičar Tanja Topić ocjenjuje da se u poređenju sa svojim prethodnicima na mjestu predsjednika republičkog parlamenta Nenad Stevandić definitivno pokazao kao najnekvalitetnije rješenje, bez obzira na brojne mane koje su imali i neki raniji čelnici domaćeg parlamenta.

“Mislim da Stevandić predstavlja samo proizvod stvaranja jedne atmosfere koja je puna bahatog, primitivnog ponašanja političara koji se nalaze na vlasti. Vidjeli smo i u reakcijama na posljednji incident sa poslanicima Liste Za pravdu i red da se vrlo vješto zamjenjuju teze, pa se onda opravdava i nasilničko ponašanje i govor mržnje pun uvreda, jezik koji nije primjeren ni ulici, a kamoli skupštinskoj govornici”, kaže Topićeva za Gerilu.

Kad imate stvaranje takve atmosfere u društvu da se primitivno ponašanje pozdravlja i aplaudira onima koji vrijeđaju i koriste govor mržnje, onda je to, zaključuje ona, strašan poraz društva.

“Ako ćemo to porediti čak i sa onim periodom nakon završetka rata, to vrijeme ne predstavlja čak ni približnu sliku ovoj koju danas gledamo. To je upravo proizvod neodgovornosti u svakom smislu – neodgovornosti za izgovorenu riječ, neodgovornosti u moralnom, kaznenom, pravnom smislu. Na kraju, ni građani godinama nisu sankcionisali takve političare”, ističe Topićeva za naš portal.

(GERILA info)

Komentari / 67

Ostavite komentar
Name

nije nego

27.12.2023 08:48

Mislim,da nam neko poručuje,to što vidiš pogrešno vidiš.Ja ću ti reći šta si video,i tačka.Ono što ti ja kažem da si čuo je ono što treba da čuješ.Istina je ono što ja kažem da je istina.Laž je ono što pričaju drugi.Mene slušaj.Narode snađi se,nema ti spasa.I tako u nedogled izluđivanje do iznemoglosti?

ODGOVORITE
Name

Savaaa

27.12.2023 14:49

Vidi aktera korona nabavke.

Name

BL

27.12.2023 16:08

Treba ukinuti naknade za funkcije i narodne poslanike., saldo 0,00 KM... možda 4 poslanika da ostane kao prave patriote , ostalo će da naguli na vrata.

Name

Прекаја-

27.12.2023 08:55

Нај лошији председник СКУПШТИНЕ ДО САДА

ODGOVORITE
Name

Re

27.12.2023 16:16

On je mila majka kakva je ova Anja Ljubojević.Prosto je nevjerovatno da je takvo nevaspitano i nekulturno stvorenje odraslo u Banjaluci

Name

simam

27.12.2023 21:36

Ostace djubre do kraja.

Name

Re

28.12.2023 07:51

Najbolji predsjednik, zato što ne dozvoljava cirkus u Skupštini, a vi vucibatnite bi to voljeli!

Name

Miko

28.12.2023 08:59

RE, apsolutno ste u pravu. Kad vidim i čujem Ljubojevićku, pomislim blagi Bože odakle ovo čudo dođe i gdje je ovo odraslo!

Name

Prijedorčanin M.

27.12.2023 09:01

Očigledno stevandiću smeta pominjanje crvenog kombija i nedostatak brojanja keŝa u sjediŝtu njegove stranke.posebno iritira kako i pot.predsjednica vodi skupŝtinu i često prekida opoziciju sa glasom guske kad se uhvati za rep.odvratna osoba.

ODGOVORITE
Name

Mačak

27.12.2023 09:35

Molba za dobrobit ovog naroda podnesite ostavke ti i Anja vi ste kancer ove skupštine Vukan i Đole su vam postali nocna mora na ulazu im dajte odmah 2 opomene

Name

Dijaspora Tursti

27.12.2023 09:36

Rezimski mediji koriste veliko prisustvo dijaspore koja je za boznicne i novogodisnje praznike preplavila gradove i sela u RS koriste da prikazu kao nekakve turiste koji su eto izabrali RS i banjaluku umjesto Beca,Minhena,Pariza,Ziriha i kako turizam u RS cvjeta sto je vrijedjanje zdrave pameti Zalosno je sto stvarno postoje ljudi koji zdravo za gotovo prihvataju ovakvu propagandu i kad vide automobil sa stranim tablicama misle da su ti ljudi stavrno nekakvi turisti .Ljudi nismo mi nikakvi turisti mi smo dijaspora koju su otjerali iz zemlje i sad nas zovu turistima

Name

@Dijaspora

27.12.2023 09:56

Ovdje je i visoki predstavnik turista

Name

Kris

27.12.2023 10:06

Nemoze se geneza lijecit, mrznja koju posjeduju u sebi gicko odvratna faca i Anja dopunili su mozak mrznjom od svog sefa dodika retardiranog i napusenog travom . Opozicijo spasite narod jer ta bolest je zahvatila pola RS

Name

Re ra Mačak

28.12.2023 07:53

Nisu njima postali noćna mora Vukan i Đorđe, već su upravo Vukanu i Đorđu postali noćna mora Stevandić i Anja zato što im ne dozvoljavaju pravljenje cirkusa, i zato dabogda živjeli sto godina i sve im staze bile poste cvijećem!

Name

Dragan.G

27.12.2023 09:16

Stoka je uvijek bila stoka .okoreli papak SDS a sad prelivoda,nije on u politici za boljitak naroda vec za svoje bogatstvo.olos

ODGOVORITE
Name

Basel

27.12.2023 21:27

I za vreme juge mi smo 3 klasa a sada 5 klasa i zato gledajte 5 klaso gdje ce te svoj novac potrositi i kako cete ga potrositi nema vise restorana kao nekad sada porciju smanjivaju a cijenu dizu to bi rado na brzinu da se obogati jer u Bosni sve sto se u veze to los kvalitet

Name

PBBL

27.12.2023 09:19

Valja pomenuti i ovu Dijanu Hrkalovic pored njega….

ODGOVORITE
Name

Bors

27.12.2023 09:20

Vladajuce stranke imaju moju pidrsku, ali stvarno ovo dvoje na celu Skupstine Stevandic i Ljubojevicka su bolesni. Oni na skupstini se ponasaju kao da tu prazne neka svoja privatna i porodicna nezadovoljstva.Ma brukaju nasu naciju treba ih smjeniti pod hitno i postaviti ljude sa kulturnim jezikom i izrazavanjem.

ODGOVORITE
Name

Za Bors

27.12.2023 12:27

Pa ovo je slika " vladajućih stranaka"bolje receno jednog covjeka!

Name

SRĐAN DRAŠKOVIĆ

27.12.2023 09:22

Naš predsjenik Ujedinjene Srpske i narodne skupštine je jedna intelektualna gromada. On ima punu podršku našeg opštinskog odbora u Foči, koji ja vodim. Sledeće godine na lokalnim izborima bićemo druga partija po broju osvojenih odborničkih mandata, pa ćete vi koji ga mrzite tek shvatiti ko je dr Nenad Stevandić i kolika je snaga najbolje partije Ujedinjena Srpska!

ODGOVORITE
Name

BB

27.12.2023 10:53

Ti to ozbiljno?

Name

Varum

27.12.2023 11:44

A što 'druga partija'..??!! Pa zar nismo rekli idemo dalje, na čelo kolone da izbijemo, kajasa i kandžije mi da se dočepamo. Krajnje je vreme, ili vrijeme, svejedno.

Name

P 47

27.12.2023 11:58

Koliko si rakije sinoc popio

Name

Papak

27.12.2023 17:32

Draskovicu Sto prodade vjeru za veceru

Name

Sl

27.12.2023 23:05

Prava budaletina si.cuvaj ovce to ti je pametnije.ti i tvoj Dr.

Name

Bokki

27.12.2023 09:22

Klasično ponašanje našmrkanog ovisnika. Puno para, puno belog.

ODGOVORITE
Name

Zec

27.12.2023 11:32

Stevandicu dali ti ikad pogledas skupstinu na tv.Pa covjece pogledaj svoje ponasanje nije to tvoja skupstina da se tako ponasas a stidise i svoje profesije zavrsene.Ti si obicni agresivac.

Name

Iznad zakona

27.12.2023 09:32

Ne da lazete nego malo je rec

ODGOVORITE
Name

pricam ti pricu

27.12.2023 09:32

Ova Topiceva uglavnom mlati ko maksim po diviziji, vjerovatno uz dobar honorar.

ODGOVORITE
Name

Tez

27.12.2023 09:33

Ah, prokletstvo kombija crvene boje.

ODGOVORITE
Name

Goran

27.12.2023 09:38

Dno, dna

ODGOVORITE
Name

Хх

27.12.2023 09:54

Док сам био у болници код њега морао сам чекати три дана да очита налаз и ако сам из Рогатице. Где то чекати ? Коњ остаје коњ.

Name

On je

27.12.2023 10:02

Samo za Prekaje!!!! Njegovo znanje i moral dosoi do izrazaja! Od rata do danas parazit se slepa nitista zna raditi niti ima morala a prljavi kapital njegov givori i vise od rijeci samo revizijaaa porijeklo imovine predratni golac podstanar u ratu isplivao i tsko do danas! Dno dna! I ispod!

Name

BOB ROCK

27.12.2023 09:41

Nije on najlošije rješenje do sad, on je dobro rješenje, ali on je izgubio razum ko i Dodik od sile i bjesa, oni misle da su toliko moćni da im ne može niko ništa, da zato što oni imaju pristup bogatstvu da rade nešto dobro za Republiku Srpsku, da će nas Rusija i Kina braniti vojskom i nuklearnim bombama, ali oni tu griješe, pomućen im je um i oni vide samo danas, a šta za 20 godina, jel Kninska Krajina

ODGOVORITE
Name

vi

27.12.2023 09:45

kreteni sve vam smeta a kada majmun kao vukanicb i njegoiv mali dupelizac seru to nmse nevazi pa vi ste idioti

Name

As

27.12.2023 09:46

Prica se kako djaci nece moci u skoli koristi mobile telefone. To treba uvesti i u skupstini. Mnogi cackaju po telefonu i ne interesuje ih problemi. Vukan bi mogao malo drukcije da se ponasa. Svako je odgovoran za svoje ucinjeno, a ne familija i prijatelji.

ODGOVORITE
Name

055

27.12.2023 09:50

Ma čovjek sebe vidi na mjestu Dodika,čim presuda o zabrani bavljena politikom bude izrečena Dodiku,jer tada predsjednik skupštine preuzima ,po ustavu nadležnosti predsjednika RS,a nakon toga ima vremena da se kandiduje za predsjednika.A to "crveni kombi" i brojanje para u vrijeme korone,tom je stvar institucija,ali koje nažalost ne postoje. Njegov mentalni sklop uklapa se u onu narodnu:"mnogo je mačku goveđa glava"

ODGOVORITE
Name

Идеално

27.12.2023 09:56

Сваки пут,кад једно од ове двије индивидуе са прве слике, одстране са скупштине неког од опозиционара, сви опозиционари треба да напусте сједницу скупа са њим и да се врате кад и он... То је једино решење да се скрене пажња на идиотски понашање ово двоје са прве слике. Тиме ријалити скупштина ништа не би изгубила, јер ови владајући свесно, нити слушају шта опозиционари причају, нити то шта уважавају, него усвајају оно шта им је наређено!

ODGOVORITE
Name

Petar

27.12.2023 09:56

Sadašnje rukovodstvo NSRS je najoriginalniji primjer nemorala i primitivizma.

ODGOVORITE
Name

Igipop

27.12.2023 09:57

Imaju snimci iz mladosti g.Stevandica i metode koje je primjenjivao, sad je samo nastavio na drugi nacin

ODGOVORITE
Name

МГ

27.12.2023 10:02

Ако се родиш као лош човјек, ни у каквом послу не можеш бити добар!

ODGOVORITE
Name

Xxxx

27.12.2023 10:04

Treba ga smijeniti i njega i Ljubojevicku,nikad ovako nije bilo.

ODGOVORITE
Name

borac

27.12.2023 10:05

Obicna seljacka siledzija.Sramota ko je olicje RS.

ODGOVORITE
Name

Ljudi

27.12.2023 10:08

Ovu instituciju su zarobili kotumpirani partijasi pokriveni vlasti! Kome to jos nije jasno??? Zasto Evropa cuti! Narod u nestajanju opljackyn rastjeran

ODGOVORITE
Name

Borac 1 kategorije

27.12.2023 10:10

Žalosno je da guska kao stoje ana ljubojević drži predavanje kakoje ona borac za rs i patriota . Drži prestavu za javnost srpskoj demokratskoj državotvorenoj stranci i nama borcima koji smo stvarali republiku srpsku u odnosu na nju, željku, milorada i ostale hrvatske igrače.

ODGOVORITE
Name

Milojko

27.12.2023 10:11

Pod hitno smjenit neču reči krmka, al mogu reči papka.Bit ču kulturan.

ODGOVORITE
Name

Seljačina

27.12.2023 10:15

Iz Drvara.

ODGOVORITE
Name

Oli

27.12.2023 10:23

Ova Ljubojevićka jadna ko da ima samo 4 razreda osnovne nije ni za baba sere a kamo skupstine🤬

ODGOVORITE
Name

Realnost

27.12.2023 10:24

Imenovanjem Nenada Stevandica i Anje Ljubojevic na čelo NSRS Milorad Dodik ima za cilj da ljudima zgadi politiku, da još više isprlja scenu i sve obesmisli. Dobro mu je uspjelo, obesmisljen je rad Narodne skupštine, konstruktivnih rasprava nema, oni koji žele da imaju smislenu raspravu budu ismijani i oduzme im se riječ od strane dr. Stevandica i potpredsjednice LJubojević. Na taj način Milorad Dodik stvara ovakav ambijent i sve se cini besmisleno i stvara se utisak da su svi isti. Nisu svi isti pa ni dva jednojajčana blizanca tako nisu isti ni svi političari i nemojmo nasjedati na Dodikove trikove. Kaznimo na izborima loše političke odluke ali i loše političare a pogotovo preletace iz opozicije u vlast zbog sitnog ličnog interesa!

ODGOVORITE
Name

bluka

27.12.2023 10:26

Kada će Stevandić saopštiti koliko stanova ima u Beogradu i gdje mu je to prebivalište, da li je Beograd na vodi?

ODGOVORITE
Name

DRPOS

27.12.2023 10:48

Nije ni onaj Čubro bio ništa bolji. Sjetite se njegovih bježanija sa sjednica. Isto je radio što i ovaj. Svi ti bivši SDSovci se pokušavaju dodvoriti Baji na isti način. Udarati po svojim ranijim partijskim drugovima. Ovaj barem nešto zna i zna pričati a onaj Čubro je bio tuc muc. prevaziđeni čiko koji hoće ko i Dodik da svog sina instalira u vlast. Fuj

ODGOVORITE
Name

Krajina

27.12.2023 11:23

U posljednje vrijeme Stevandic je nervozan, plasljiv, isprepadan.Zna on dobro cega se plasi. On ne moze imati prebivaliste u Beogradu, jwr ne ispunjava uslove u smislu clana 2 Zakona o prebivalistu Republike Srbije, jer temo stalno ne zivi. Ako je stalno prijavljen u Beohradu, radi se o fiktivnoj prijavi koji nadlezni organi moraju ponistiti.

Name

MaXXim

27.12.2023 11:09

Tako se vodi društvo jednog lica. Bahato. Može mu se. Mora tako, ima milion razloga, ali i drugi imaju vozača, ne samo on. Provozaće se i on, i njegovi. Uskorooooo

ODGOVORITE
Name

Semberija

27.12.2023 12:35

Setite se šta je sve radila Anja da bi došla do ove pozicije, slučaj baba kad je tražila glasove, onda kada je gostovala na režimskim tv kućama pa se i sama hvalila da je vikala dodo dodo. Itd, itd. Upitno je sve kod nje. A ponaša se ko da je juče prvi put videla kulturu pa joj se tesko prilagoditi. Kulturo eve me. Ma dajte molim vas

ODGOVORITE
Name

Da

27.12.2023 13:50

Bezobrazna hrvatica a Mile je postavio tamo da pljuje po srbima.

Name

disident

27.12.2023 13:52

A ta do njega, raspaljuje a nema vatrogasca koji će joj jezik skratiti, nesreći , dabil nesreći.

ODGOVORITE
Name

SSSSSSSS

27.12.2023 14:00

Registrirali ono Stevandić onaj crveni kombi

ODGOVORITE
Name

Narode

27.12.2023 14:20

Pod hitno smijeniti Stevandica i Ljubojevicku,dva zla u skupstini.

ODGOVORITE
Name

Re

27.12.2023 16:07

Zmljace nisi u pravu . Dodik pravi političar.

Name

Prvi put vidim

27.12.2023 16:12

Prase u fotelji

ODGOVORITE
Name

Re

27.12.2023 18:33

Tisi pravac Dodo pravi političar.

Name

KV Psiholog

27.12.2023 16:12

Osoba koja druge često kritikuje i upozorava, kako imaju psihičkih problema, u stvari , on je ta osoba ,koja itekako ima psihičkih problema , u ostalom, dovoljno je vidjeti čovjeka, ne treba tu neka pamet, razne vrste kompleksa razaraju ovog čovjeka ! Nije sramota liječiti se, ja uzimam tablete za spavanje i aksiozni poremećaj, jer su mi ovakvi debili uništili život !

ODGOVORITE
Name

Zaprdim mu

27.12.2023 16:55

Ustrojeni nerast

ODGOVORITE
Name

Praseci

27.12.2023 17:44

Stevandic i ona mala do njega sto cmakce i cacka zube stalno, ne bih trebali nikada proci kroz ta vrata… gicko

ODGOVORITE
Name

Re

27.12.2023 19:24

Upravo obrnuto! Stevandić je za one koji su ranije pravili nered u Skupštini isto kao što je bila pojava Aleksandra Fleminga kada je izumio lijek penicilin u medicini!

ODGOVORITE
Name

A sve te

27.12.2023 19:58

Pa ovaj se Drvarcanin totalno u krmka pretvorio. Izoblicen skroz.

ODGOVORITE
Name

Milan

28.12.2023 07:42

Da li ova gospođa zna uopšte šta priča!? Kaže "posljednji incident sa poslanicima Liste Za pravdu i red, govori da se vrlo vješto zamjenjuju teze, pa se onda opravdava i nasilničko ponašanje i govor mržnje pun uvreda"! Po ovome ispada da se Stevandić nasilnički ponašao, a upravo se obrnuto dogodilo jer je čovjek izlazio iz sale i njemu se prepriječili Vukanovićevi poslanici i nisu dali da prođe!

ODGOVORITE