Policija zatražila "žutu" objavu za Taniom Verajić

Policijska uprava Doboj poslala je dopis Upravi kriminalističke policije Republike Srpske za raspisivanje "žute" objave s ciljem pronalaska Tanje Varajić /23/ iz Кanade, koja je nestala u Doboju, 4. jula.

Republika Srpska 10.08.2023 | 14:34
Policija zatražila "žutu" objavu za Taniom Verajić

"`Žuta` objava ide kada postoje indicije da je lice napustilo teritoriju određene države. Mi nemamo te informacije, ali sazreli su uslovi", izjavio je novinarima načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković.

On je naveo da policija trenutno ne raspolaže novim podacima i da su u stalnom kontaktu sa članovima porodice nestale, nadležnim službama, Evropolom i policijskim atašeom Кanade.

Radinković je istakao da su prethodne sedmice ponovo objavili fotografiju nestale djevojke na svim društvenim mrežama Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske - `Fejsbuku `i `Instagram`.

Prema njegovim riječima, policija raspolaže sa informacijama koje su već poznate javnosti - snimkom sa nadzorne kamere u Ulici Jug Bogdana u trenutku kada je Varajićeva napustila zgradu i jaknom.

"Otključali smo njen telefon i nismo došli do podataka koji bi nam pomogli u otkrivanju", naveo je Radinković, dodajući da je policija pretražila sve lokacije na koje su ih uputili članovi porodice, ili prema dojavama građana.

Iz Policijske uprave Doboj ranije je saopšteno da je Varajićeva sitnije građe, visoka 163 centimetra, teška 54 kilograma, kratke, smeđe kose i plavih očiju.

Na sebi je imala bijelu majicu i sivu trenerku, a na nogama nije imala obuću. 

(Srna) Foto: Tv Prva/Screenshot

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

kuda li se uputila bez obuce

10.08.2023 16:09

Meni je najzanimljivije ono da na nogama nije imala obucu.

ODGOVORITE
Name

Čemu onda skeniraju pasoše?

10.08.2023 16:58

Ako ne znaju da li je izašla iz zemlje?!

ODGOVORITE
Name

Xx

10.08.2023 21:37

Ma sta je tu zanimljivo sraman komentar stavite se u ulogu roditelja pa to je strasno sta nam se dogada i zalosno iskreno se molim bogu da je nadu sto pre .

ODGOVORITE
Name

Xx

10.08.2023 21:41

Ma strasno uzasan komentar stavite se u ulogu roditelja to nije normalno sta nam se desava molim boga da je sto pre nadu

ODGOVORITE