Полиција затражила "жуту" објаву за Таниом Верајић

Полицијска управа Добој послала је допис Управи криминалистичке полиције Републике Српске за расписивање "жуте" објаве с циљем проналаска Тање Варајић /23/ из Канаде, која је нестала у Добоју, 4. јула.

Република Српска 10.08.2023 | 14:34
Полиција затражила "жуту" објаву за Таниом Верајић

"`Жута` објава иде када постоје индиције да је лице напустило територију одређене државе. Ми немамо те информације, али сазрели су услови", изјавио је новинарима начелник Полицијске управе Добој Слободан Радинковић.

Он је навео да полиција тренутно не располаже новим подацима и да су у сталном контакту са члановима породице нестале, надлежним службама, Европолом и полицијским аташеом Канаде.

Радинковић је истакао да су претходне седмице поново објавили фотографију нестале дјевојке на свим друштвеним мрежама Министарства унутрашњих послова Републике Српске - `Фејсбуку `и `Инстаграм`.

Према његовим ријечима, полиција располаже са информацијама које су већ познате јавности - снимком са надзорне камере у Улици Југ Богдана у тренутку када је Варајићева напустила зграду и јакном.

"Откључали смо њен телефон и нисмо дошли до података који би нам помогли у откривању", навео је Радинковић, додајући да је полиција претражила све локације на које су их упутили чланови породице, или према дојавама грађана.

Из Полицијске управе Добој раније је саопштено да је Варајићева ситније грађе, висока 163 центиметра, тешка 54 килограма, кратке, смеђе косе и плавих очију.

На себи је имала бијелу мајицу и сиву тренерку, а на ногама није имала обућу. 

(Срна) Фото: Тв Прва/Сцреенсхот

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

куда ли се упутила без обуце

10.08.2023 16:09

Мени је најзанимљивије оно да на ногама није имала обуцу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Чему онда скенирају пасоше?

10.08.2023 16:58

Ако не знају да ли је изашла из земље?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

10.08.2023 21:37

Ма ста је ту занимљиво сраман коментар ставите се у улогу родитеља па то је страсно ста нам се догада и залосно искрено се молим богу да је наду сто пре .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xx

10.08.2023 21:41

Ма страсно узасан коментар ставите се у улогу родитеља то није нормално ста нам се десава молим бога да је сто пре наду

ОДГОВОРИТЕ