Evo kako izgleda mlađi brat Breda Pita kažu da je bolji frajer od glumca?!

Mlađi brat holivudskog miljenika Breda Pita, Daglas Pit, iako se skriva od javnosti, u svom poslu je podjednako uspešan kao i njegov brat.

Zabava 05.06.2023 | 18:35
Evo kako izgleda mlađi brat Breda Pita kažu da je bolji frajer od glumca?!

Za razliku od Breda, Dag koji je tri godine mlađi od njega, vodi skladan privatni život. Sa Lisom Pit je pred oltar stao 1990. godine, a zajedno imaju troje dece - Lendona, Sidni i Regana.

Od 2010. godine Pit je ambasador Gudvila za Tanzaniju, a osnovao je i fondaciju "Care To Learn", koja finansira decu u nedostatku hrane, higijene i lekarske pomoći.

Vlasnik je i informatičke kompanije ServiceWorld, koju je osnovao 1991. godine, a bavi se i prodajom nekretnina.

Daglas je neretko pričao o tome da mu je fotografija jedna od najvećih strasti te ujedno i omiljen hobi, a više od 20 godina upravo se time bavi u slobodno vreme. Imao je izložbe širom SAD, a njegove fotografije su se pojavile u brojnim američkim i međunarodnim časopisima. Obožava da vozi i bicikl, a često planinari sa porodicom i prijateljima planinari.

Iako mnogi kažu da su dva sveta različita, Bred i Daglas Pit su u sjajnim odnosima pa se redovno čuju, a jedan drugom su velika podrška. Iako se ne viđaju toliko često zbog prirode Bredovog posla, drže do svog odnosa i koriste svaku priliku za druženje.

 

(Kurir.rs/Naj žena)

Komentari / 0

Ostavite komentar