Ево како изгледа млађи брат Бреда Пита кажу да је бољи фрајер од глумца?!

Млађи брат холивудског миљеника Бреда Пита, Даглас Пит, иако се скрива од јавности, у свом послу је подједнако успешан као и његов брат.

Забава 05.06.2023 | 18:35
Ево како изгледа млађи брат Бреда Пита кажу да је бољи фрајер од глумца?!

За разлику од Бреда, Даг који је три године млађи од њега, води складан приватни живот. Са Лисом Пит је пред олтар стао 1990. године, а заједно имају троје деце - Лендона, Сидни и Регана.

Од 2010. године Пит је амбасадор Гудвила за Танзанију, а основао је и фондацију "Царе То Леарн", која финансира децу у недостатку хране, хигијене и лекарске помоћи.

Власник је и информатичке компаније СервицеWорлд, коју је основао 1991. године, а бави се и продајом некретнина.

Даглас је неретко причао о томе да му је фотографија једна од највећих страсти те уједно и омиљен хоби, а више од 20 година управо се тиме бави у слободно време. Имао је изложбе широм САД, а његове фотографије су се појавиле у бројним америчким и међународним часописима. Обожава да вози и бицикл, а често планинари са породицом и пријатељима планинари.

Иако многи кажу да су два света различита, Бред и Даглас Пит су у сјајним односима па се редовно чују, а један другом су велика подршка. Иако се не виђају толико често због природе Бредовог посла, држе до свог односа и користе сваку прилику за дружење.

 

(Курир.рс/Нај жена)

Коментари / 0

Оставите коментар