Šemsa se oglasila nakon pada sa bine: Boli me plećka i kičma!

Padovi sa bine, na bini, ili kroz binu su stvari koje se pevačima ne dešavaju baš često. Međutim, i to se dešava i to iskusnim pevačicam koji su više od pola života na bini.

Zabava 06.02.2023 | 17:51
Šemsa se oglasila nakon pada sa bine: Boli me plećka i kičma!

Tako je pevačica Šemsa Suljaković pomislila da može da skoči sa bine kako bi zapevala među publikom, ali je precenila svoje mogučnosti i pala.

 
Šemsa Suljaković
FOTO: PRINTSCREEN

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako Šemsa pada sa bine i udara glavnom. Pad nije nimalo izgledao naivno. Pevačica je tresnula na leđa, a glavnom udarila o binu. Odmah je reagovala i Hitna pomoć, koja je intervenisala na licu mesta. Kako su lekari konstatovali, pevačica je bila malo ugruvana i ošamućena, ali je, srećom, prošla bez težih posledica.

Pevačica se sada oglasila i progovorila o nemilom događaju i otkrila kako se oseća.

Šemsa Suljaković
FOTO: DRAGAN KADIĆ

- Stejdž je mali, a oivičen nekom minijaturnom ukrasnom ogradicom. Nisam obraćala pažnju, zapravo je nisam ni videla. Dok sam pevala, da bih bila bliže publici, zakačila sam za ogradicu. Plašeći se pada na lice, skočila sam uvis i pala na stražnjicu, a onda sve okrenula na šalu i tako nastavila pevanje sa prvim padom u mojoj karijeri. Prključila sam se i ja grupi estradnih ''padavičara.'' Nije to neka visina, ali ''prizmeljenje'' je bilo bezbolno. Tek sad osetim bol u plećki i stražnjem delu kičme, stavljala sam led, već sutra putujem dalje, biće to sve dobro uz božiju pomoć .Hvala na brizi svima i onima koji su na brzinu sve stavili na društvene zidove, nek su zdravi i veseli kao što su bili dok sam nastupala - rekla je Šemsa.

(Kurir.rs/Express.ba)

Komentari / 0

Ostavite komentar