Ana Nikolić o pomirenju sa Rastom: Doživljavam ga kao rođaka sa sela!

Ljubav između pevačice Ane Nikolić i repera Stefana Đurića Raste, iako je počela filmski, nije dugo potrajala, a od tada Nikolićeva ne prestaje da iznosi prljav veš u javnosti.

Zabava 02.02.2023 | 20:41
Ana Nikolić o pomirenju sa Rastom: Doživljavam ga kao rođaka sa sela!

Nedavno je Nikolićeva šokirala domaću javnost, kada je otkrila da njih dvoje nisu u dobrim odnosima, kao što su do sada tvrdili, a ako je sudeći po najnovijoj izjavi, izgleda da se strasti još nisu smirile.

 
Ana Nikolić
FOTO: ATA IMAGES

Ana Nikolić, koja će 7. oktobra održati koncert u Štark Areni, gostovala je kod Snežane Dakić, gde je ponovo pričala o odnosu sa bivšim suprugom. Kada ju je Snežana upitala da li postoji mogućnost da dođe do pomirenja, Ana ne samo da je odrično odgovorila, nego je i rekla da Rastu gleda kao na " Rođaka sa sela".

- Šta bi to trebalo da se promeni kod tebe i kod Raste da bi ste vi ponovo bili ljubavni par - upitala ju je voditeljka.

Ana Nikolić, Stefan Đurić Rasta
FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ, DADO ĐILAS

- Ne možemo da budemo ljubavni par. Ja Rastu sada doživljavam kao , sad ispašće da vređam ali doživljavam ga kao rođaka sa sela, nego kao nekog daljeg rođaka. Imamo takav odnos, kao brat i sestra, ali muž i žena nikako - zaključila je Nikolićeva.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar