Čelinac nije dobio ništa što je SNSD obećavao

Čelinac ima priliku za promjene, kao i u cijeloj Republici Srpskoj, poručio je Mirko Šarović, kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH, na predizbornom skupu u ovoj opštini. 

Republika Srpska 05.09.2022 | 19:38
Čelinac nije dobio ništa što je SNSD obećavao

On je dodao da je Čelinac jedan od klasičnih primjera koji demantuje stalno ponavljane tvrdnje vladajuće stranke, kako je potrebno imati istu vlast na nivou Republike i na lokalnom nivou.   

„Čelinac je mjesto koje nije dobilo ono što im se obećavalo proteklih godina. Vlast na lokalnom nivou je SNSD i ništa što su zagovarali nije ostvareno, interes ima nekoliko pojedinaca i njihova stranka je SNSD. U ovoj opštini se ništa nije promijenilo, nema novih investicija koje su potrebne za razvoj. Ovo je trenutak da Čelinčani naprave promjene, kao i svi građani Republike Srpske. Vjerujem da ovu opštinu očekuju bolji dani, kao i čitavu Republiku Srpsku“ poručio je Šarović. 

Istakao je da će u ovoj kampanji promovisati pozitivan ekonomski program, koji građanima obećava bolje plate, a ne milostinju pred izbore. Takođe, Šarović je istakao da će kao srpski član predsjedništva iz Sarajeva donositi pobjede, a ne kao aktuelna vlast, poraze zamaskirane lažnom partiotskom vikom. 

Milan Radović, nosilac liste SDS za Narodnu skupštinu iz izborne jedinice 3, naglasio je da je ponižavajuće da vlast građanima dijeli po stotinu maraka pred izbore, te da SDS svoji ekonomskim planom želi poboljšati ekonomsku situaciju. 

„Mi ćemo svakoj opštini omogućiti jedan ili dva kapitalna projekta, te obezbijediti privatnu inicijativu i  razvoj malih i srednjih preduzeća. To obezbjeđuje rast ekonomije od sedam odsto godišnje, a sada je 3,5 odsto i baziran je samo na javnim investicijama.  Da bi povećali standard neophodno je 500 – 600 miliona maraka godišnje, a toliko se troši na skupe i netransparentne investicije, što je obilježilo rast aktuelne vlasti, a efekte ne vidimo“ kazao je Radović. 

Dragan Kičić, kandidat za narodnog poslanika iz Čelinca, izjavio je da SDS vjeruje u dobar rezultat u ovoj opštini na predstojećim opštim izborima. 

„Optimizam nam daje program SDS koji rješava brojna pitanja iz sfere politike, ekonomije i socijalne sfere. Institucije Republike Srpske su ponižene, poput Narodne skupštine u kojoj se donose zaključci koji se ne poštuju, zemljom vladaju partokratija, protekcija, korupcija, i sve to moramo eliminisati. U ekonomskom smislu se može mnogo bolje, i to se najbolje vidi u programu SDS koji daje kvalitetne prijedloge“  izjavio je Kičić.

(BN)

Komentari / 20

Ostavite komentar
Name

Et Sarovica

05.09.2022 17:44

Sad cete da sadite sumu ... Il da mu kripte gumu ...

ODGOVORITE
Name

Мирко

05.09.2022 18:01

Живљећеш боље

ODGOVORITE
Name

Borac

05.09.2022 18:30

Takoje Dragane ti si se borio za ovu republiku srpsku.

ODGOVORITE
Name

Dodo

05.09.2022 18:37

Dodo ovaj put gubis izbore 100 posto! Nikada vise!

ODGOVORITE
Name

Milan

05.09.2022 19:06

Dovoljno je otići u Čelinac i samo vidjeti onakav prelijep most koji je napravljen i koji podsjeća kao da je naš mali Sidnejski most Harbur!

ODGOVORITE
Name

Istina

05.09.2022 20:42

Istina je malo drugacija... Taj most je napravljen novcem koji je donirala Republika Srbija. Zato most i nosi naziv "Srbija"! A da je lijep jest, mozda i jedino lijepo u Celincu...

Name

re

05.09.2022 21:47

Milane, diko naša... Naj smo jači!

Name

Milan za Istina

06.09.2022 05:43

Tačno! Srbija je to donirala zato što ima povjerenja u ovu vlast u Republici Srpskoj! Zašto vama nije donirala DOS-ovska vlast dok je bila u Srbiji? Nije zbog toga što je vidjela da ima posla sa propalicama i kriminalcima! Pošto je Srbija donirala taj novac jer ima povjerenje u Milorada Dodika to znači isto kao da je taj most isfinansirala sama Republika Srpska!

Name

Nostradamus

06.09.2022 05:45

Uvijek je Bio Most u Celincu,a bilo koja vlast da je bila poslije poplave morala bi da ga napravi.I ne treba zaboraviti da je taj novi most narod napravio i platio,a ne Dodik i Snsd_e.Koliko vlast trosi na svoje enormne plate vozne parkove razne manifestacije Helikopters itd.Treba samo pogledati kako oni zive i oni koji su blize njima,a kako narod i svima ce biti jasno.

Name

Re

06.09.2022 05:46

Samo se kitite tudjim perjem. Sto se ne hvalis sa zeljkovicem i tehnickim gasom?

Name

Re Milan

06.09.2022 07:56

Lupetas i ti vezveze koliko he Srbija donirala RS polovini od tih donacija nezna se trag ,gdje je vrtic u Srpcu itd a uvidjeo je Vucic sa kim ima posla pa je malo povukao rucnu a nisu dali da Baja kupi nekretninu na,, Beograd na vodi,, zbog porijekla novca

Name

Veselo veče

05.09.2022 20:03

Mile nama dovodi pjevače,mogli ste i vi nekoga.Čelinčani vole muziku.Nama samo nek je veselo,mi odma damo glas?

ODGOVORITE
Name

Mirkan

06.09.2022 05:13

Ono Čelinčana što nije otišlo za Italiju i Njemačku Vlado Đajić je zaposlio na UKCu. Tako da čisto sumnjam da SDS ima bilo kakve šanse u tom mjestu?

ODGOVORITE
Name

Nenad

06.09.2022 07:59

Zalosno kako sami sebe unistavamo sa takvim razmisljanjem.Koga je to zaposlio na UkC i zbog cega zbog glasova ili potrebe.Ako su potrebni ti uposlenici onda im Djaic nije potreban oni su tu da rade zbog posla koji obavljaju. A poznato je da ima onih koji su zaposleni sa laznim diplomama ili kupljenim.

Name

Milan

06.09.2022 08:45

Svaka čast doktoru Đajiću ako zapošljava ljude iz svog kraja!

Name

Srbi RS

06.09.2022 05:32

Ovaj dole sto govori od čih je novaca napravljen most je pametniji od anštajna taj sve zna. Ako ti neko lično nešta da ili uradi a od tebe ne trazi da vratis zar treba da izmisljas I lazes odakle me to cije je to itd. Meni je svedno ko ce gdje biti na vlasti ali ova opozicija sad sto mrzi srpski narod ovo svijet nije dočekao. Pa ovo nikako nisu hrišćani ovo su mozgovi doneseni iz Engleske. Hrišćani pa šta se desšava sa vama.

ODGOVORITE
Name

Nostradamus

06.09.2022 11:20

Srbine da ti malo objasnim .Dodikov Snsd u nazivu stranke ima dva S,a ni jedno ne nosi naziv Srpsko .Ja kao Srbin u Republici Srpskoj nemam niti prava niti slobode jer oni imaju dovoljno glasaca sa kojima üobjedjuju i nas ostale progone i ponizavaju. Snsd-e i Dodik su jos gora kopija Tita i komunista.Komunisti su u svojim redovima imali Hrvate,Srbe i muslimane koji su cinili partizanski pokret. Taj partizanski pokret je omogucio da Ndh izvrsi genocid i u Hrvatskoj i na Kozari dok su oni sa svojim jedinicama se borili protiv legalne vojske u otadzbini po Srbiji i BiH.Mnogi su Srbi u tim borbama stradali i proglaseni narodnim herojima. Sada nam se isto to priprema preko Dodika i Snsd-ea i naravno onih nasih izdajnika koji takve podrzava. U Snsd-eu ima ministara u vladi Republike Srpske i hrvata i muslimana sto je svakom jasno da su ti ministri birani od Hrvata i muslimana,ali oni su pripadnici kako ih neki zovu Sekte zvane Snsd-e. U Ndh je bila Ideologija trecinu Srba prekrstiti,trecinu protjerati i trecinu pobiti. Snsd-e ima ideologiju trecinu prevesti u Snsd-e trecinu protjerati,a trecinu oduzeti svako ljudsko pravo.Tako sa tom trecinom uvijek pobjedjuju jer ono sto im zahvali tu su Bakirovci i Covicevci da poguraju jer zasto ne podrzati Dodika i Snsd-e kada imamo svoje ministre u toj stranci.Naravno u Sarajevu smo uvijek za koaliciju sa Sda i Hdz.

Name

Celzi

06.09.2022 05:36

Gube izbore

ODGOVORITE
Name

Tatar

06.09.2022 09:23

A ko je to nešto dobio osim njih samih

Name

Alo Celincani

06.09.2022 07:47

O Boze moj,kada su u Celincu I Josavci bili crvenim nikad. Vi danas koji zivite nemojte sramotiti svoje oceve djedove prandjedove. Neka Vas bude stid glasati za crveni sektu. A vi iz Josavke vi se posebno stiditezsram vas bilo a crvena sekta o joj

ODGOVORITE