Ukrajinka ubila Duginu i pobjegla u Estoniju

Rusija je objavila danas da je zavjeru za ubistvo Darje Dugine, ruska političke kometatotrke i kćerke uticajnog Putinovog saveznika Aleksandra Dugina, izvela Ukrajinka koja je prošlog mjeseca došla u Moskvu i nakon napada pobjegla u Estoniju.

Svijet 22.08.2022 | 17:57
Ukrajinka ubila Duginu i pobjegla u Estoniju

Ruska federalna služba bezbjednosti tvrdi da su ubistvo Dugine planirale ukrajinske specijalne službe i da je počinilac državljanka Ukrajine.

Margarita Simonjan, glavna urednica državne televizije RT, na svom Telegramu je poručila da bi kao odmazda mete u Ukrajini trebali biti: “Centri odlučivanja! Centri odlučivanja!! Centri odlučivanja!!!”

Kao odgovor na njenu objavu na Telegramu Volodimir Rogov, proruski zvaničnik u okupiranom dijelu Ukrajine, objavio je adrese bezbjednosne službe Ukrajine (SBU), predsjedničke administracije i glavne obavještajne uprave, javlja Index.

(N1   Foto: Tsargrad.tv/Handout via REUTERS)

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ISTOČNO SARAJEVO

22.08.2022 18:35

Ova ukrajinka što je podmetnula bombu nikad više neće mirno zaspati.Ni ona ni njeni najbliži.Na kraju će joj biti bolje da se preda da joj ostave porodicu na miru.

ODGOVORITE
Name

Ре Источно Сарајево

22.08.2022 20:25

Апсолутна истина!

Name

Re

22.08.2022 18:45

Ko bi to povjerovao. Priča za široke narodne mase. Tragedija se koristi za političku propagandu. Monstruozno.

ODGOVORITE
Name

re re

22.08.2022 21:24

Tragedija je kad neko sleti s puta a ne kad se nekome podmetne bomba pod auto-to se zove terorizam...

Name

Perl Harbur

23.08.2022 08:15

Kamikaze ... Jos jedna potvrda stanja u Ukrajini ... A kako je samo Amerika kaznila Japan, pa ga preuzela ... Ukrajina ima sanse da prodje bolje ... Iako je imala Cernobil ... Ukrajina, Ruska zemlja, a to sto je trulo, a mora dalje ... Saucesce Duginoj i laka joj zemlja kao i svim zrtvama Ukrajinskog rata s obje strane ... Smrt Englezima sloboda narodima i ljudima ...

ODGOVORITE