Украјинка убила Дугину и побјегла у Естонију

Русија је објавила данас да је завјеру за убиство Дарје Дугине, руска политичке кометатотрке и кћерке утицајног Путиновог савезника Александра Дугина, извела Украјинка која је прошлог мјесеца дошла у Москву и након напада побјегла у Естонију.

Свијет 22.08.2022 | 17:57
Украјинка убила Дугину и побјегла у Естонију

Руска федерална служба безбједности тврди да су убиство Дугине планирале украјинске специјалне службе и да је починилац држављанка Украјине.

Маргарита Симоњан, главна уредница државне телевизије РТ, на свом Телеграму је поручила да би као одмазда мете у Украјини требали бити: “Центри одлучивања! Центри одлучивања!! Центри одлучивања!!!”

Као одговор на њену објаву на Телеграму Володимир Рогов, проруски званичник у окупираном дијелу Украјине, објавио је адресе безбједносне службе Украјине (СБУ), предсједничке администрације и главне обавјештајне управе, јавља Индеx.

(Н1   Фото: Тсарград.тв/Хандоут виа РЕУТЕРС)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

ИСТОЧНО САРАЈЕВО

22.08.2022 18:35

Ова украјинка што је подметнула бомбу никад више неће мирно заспати.Ни она ни њени најближи.На крају ће јој бити боље да се преда да јој оставе породицу на миру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Источно Сарајево

22.08.2022 20:25

Апсолутна истина!

Name

Ре

22.08.2022 18:45

Ко би то повјеровао. Прича за широке народне масе. Трагедија се користи за политичку пропаганду. Монструозно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре

22.08.2022 21:24

Трагедија је кад неко слети с пута а не кад се некоме подметне бомба под ауто-то се зове тероризам...

Name

Перл Харбур

23.08.2022 08:15

Камиказе ... Јос једна потврда стања у Украјини ... А како је само Америка казнила Јапан, па га преузела ... Украјина има сансе да продје боље ... Иако је имала Цернобил ... Украјина, Руска земља, а то сто је труло, а мора даље ... Сауцесце Дугиној и лака јој земља као и свим зртвама Украјинског рата с обје стране ... Смрт Енглезима слобода народима и људима ...

ОДГОВОРИТЕ