Završen Drugi sajam cvijeća u Bijeljini

Dodjelom nagrada i zahvalnica učesnicima zatvoren je drugi Sajam cvijeća „U bašti nade uvijek nešto cvjeta“.

Republika Srpska 29.05.2022 | 20:55
Završen Drugi sajam cvijeća u Bijeljini

Prvo mjesto i 300 КM za najljepše uređen štand na Sajmu pripalo je Hortikulturi „Novaković“ iz Trnjaka, drugo i 200 КM A.D. „Кomunalcu" Bijeljina i treće, uz novčanu nagradu od 100 КM, DOO "Evergrin" iz Patkovače.

Nagrade je uručio savjetnik gradonačelnika Radiša Petrović i zahvalio organizatorima i svim učesnicima koji ovog vikenda uljepšali gradski trg.

„Sajam je organizovan i protekao na viskom nivou, sa velikim brojem izlagača koji su mnogobrojnim posjetiocima ponudili širok asortiman proizvoda. Grad Bijeljina nastaviće da pomaže organizaciju ovakvih sajamskih događaja u našem gradu“, kaže Petrović.

U okviru Sajma dodijeljene su i nagrade za najljepše dvorište, balkon i terasu.

Dvorište Milana Marinkovića iz Batkovića izabrano je za najljepše, te je dobio 1.000 КM, drugo mjesto i 500 КM pripalo je Dragani Mitić iz Bijeljine, a treće i 300 КM Milošu Markoviću iz Hasa.

U kategoriji za najljepši balkon treće mjesto osvojila je Dušica Ristić iz Bijeljine, a drugo i nagradu od 500 КM Zorica Jovanović, takođe iz Bijeljine.

Druga nagrada za najljepšu terasu i 500 КM pripala je Radmili Jovanović iz Bijeljine, a treća Savi Dakić iz Glogovca, koja je dobila i 300 КM.

Grad Bijeljina, Agrarni fond i „Кomunalac" organizovali su drugi Sajam cvijeća, koji je ovog vikenda okupio 20 izlagača.

(BN)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Pdedivno

30.05.2022 06:58

Cestitke svima i koji su dobili nagrade i koji nisu. Ljepota za sva cula.

ODGOVORITE