Uhapšeni zbog opojne droge i ometanja policije

- Banjalučka policija uhapsila je lice čiji su inicijali S.J. zbog upravljanja vozilom pod dejstvom opojne droge "THC", kao i suvozača čiji su inicijali D.DŽ. koji je ometao policijske službenike upućujući im pogrdne riječi.

Republika Srpska 14.03.2022 | 11:59
Uhapšeni zbog opojne droge i ometanja policije

Кod lica S.J. je alko-testiranjem utvrđeno i prisustvo 0,33 promila alkohola u organizmu.

Licima S.J. i D.DŽ, koja su uhapšena u petak, 11. marta, uručeni su prekršajni nalozi, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Prilikom racije u jednom banjalučkom ugostiteljskom objektu policija je u subotu, 12. marta, kod lica čiji su inicijali B.G. pronašla određenu količinu tableta "leksilijum" za koje nije posjedovalo medicinsku dokumentaciju, a kod lica čiji su inicijali D.К. suzavac.

Njima su uručeni prekršajni nalozi.

Lice čiji su inicijali P.M. iz Laktaša povrijeđeno je u subotu nakon što je automobilom sletjelo sa kolovoza u mjestu Кosjerevo.

Кod povrijeđenog lica je alko-testiranjem utvrđeno prisustvo 1,62 promila alkohola u organizmu. 

(Srna Foto: Ilustracija) 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

OBA by Osmica11

14.03.2022 11:27

Pa ovi panduri su za rubriku vjerovali ili ne??Oduzeli leksilijum koji se koristi za smirivanje živaca i to ste oduzeli???? A u GO SNSD-a se šmrče kokain pa se onda tuku i tu nema racije niti će je ikada biti!!! Bravo za Baju,Lukača i svu nesposobnu i nepismenu panduriju!!!

ODGOVORITE