Ухапшени због опојне дроге и ометања полиције

- Бањалучка полиција ухапсила је лице чији су иницијали С.Ј. због управљања возилом под дејством опојне дроге "ТХЦ", као и сувозача чији су иницијали Д.Џ. који је ометао полицијске службенике упућујући им погрдне ријечи.

Република Српска 14.03.2022 | 11:59
Ухапшени због опојне дроге и ометања полиције

Код лица С.Ј. је алко-тестирањем утврђено и присуство 0,33 промила алкохола у организму.

Лицима С.Ј. и Д.Џ, која су ухапшена у петак, 11. марта, уручени су прекршајни налози, саопштено је из Полицијске управе Бањалука.

Приликом рације у једном бањалучком угоститељском објекту полиција је у суботу, 12. марта, код лица чији су иницијали Б.Г. пронашла одређену количину таблета "лексилијум" за које није посједовало медицинску документацију, а код лица чији су иницијали Д.К. сузавац.

Њима су уручени прекршајни налози.

Лице чији су иницијали П.М. из Лакташа повријеђено је у суботу након што је аутомобилом слетјело са коловоза у мјесту Косјерево.

Код повријеђеног лица је алко-тестирањем утврђено присуство 1,62 промила алкохола у организму. 

(Срна Фото: Илустрација) 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ОБА бy Осмица11

14.03.2022 11:27

Па ови пандури су за рубрику вјеровали или не??Одузели лексилијум који се користи за смиривање живаца и то сте одузели???? А у ГО СНСД-а се шмрче кокаин па се онда туку и ту нема рације нити ће је икада бити!!! Браво за Бају,Лукача и сву неспособну и неписмену пандурију!!!

ОДГОВОРИТЕ