Britanci samo danas bubašvabu mogu nazvati po bivšem partneru ili političaru!

Britanci koji žele da se osvete svom bivšem dečku ili devojci, ovih dana im se pružila idealna prilika na dan zaljubljenih, tako što će moći njihovim imenom nazvati bubašvabu .Takođe mogu dati ime bubašvabi kao nekom političaru kog ne vole….

Zanimljivosti 14.02.2022 | 15:53
Britanci samo danas bubašvabu mogu nazvati po bivšem partneru ili političaru!

Takvu mogućnost vam nudi Hemsley konzervatorski centar Hemzli, zoološki vrt u engleskom Kentu, koji je osmislio projekat.

Konzervatorski centar Hemzli, u Ferseatu u blizini Gravesenda nudi ovaj jedinstveni način da napušteni ljubavnici na neki način ” napdanu” svoje bivše ljubavi a sav prikupljen novac ide u dobrotvorne svrhe.

Sve što treba da urade je da uplate donaciju od 1,50 funti gde nakon toga dobijaju sertifikat koji potvrđuje ime vašeg žohara, a ime vašeg bivšeg će se pojaviti na tabli zoološkog vrta pored zastrašujuće ograđenog prostora u zoološkom vrtu!

Pomalo smešni koncept je prvi put lansirao zoološki vrt 2019.godine I, nakon što je dobio više od 15.000 imena i prikupio oko 20.000 funti, Hemsley konzervatorski centar je odlučio da ponovo pokrene isti program imenovanja bubašvaba 2020. godine.

Imenovanje bubašvaba 2021. godina je bila nemoguća misija zbog pandemije, ali se vratila 2022.godine. Ovog puta zoološki vrt je dao predlog i mogućnosti imenovanja bubašvaba po svom najmanje omiljenom političaru ako baš ne volite da “kopate” po starim ljubavnim ranama piše Metro

Na veb-stranici piše: “Početak 2022, suočimo sa njom ako početak nije bio sjajan… a ako ste nedavno ostavljeni, još je gore. Ali sada je vreme da odbacite te negativne misli i osećanja i da vratite osmeh na lice.Za one kojima nije potrebna osveta, postoji još jedan način da se osećate bolje ako se vratite svom bivšem na Dan zaljubljenih.”

“Ističemo ova stvorenja kroz naš „program za bubašvabe“ mislimo da je usvajanje malo prejako, na kraju krajeva – verovatno ne želite da usvojite bivšu prijateljicu da bismo prikupili novac za naše projekte u zoološkom vrtu.“

Nažalost, krajnji rok za upisivanje imena vašeg bivšeg dečka ili devojke je bio 10. februar kako se navodi u saoštenju konzervatorskog centra.

 

(Zanimljivostidana.com)

 

Komentari / 0

Ostavite komentar