Британци само данас бубашвабу могу назвати по бившем партнеру или политичару!

Британци који желе да се освете свом бившем дечку или девојци, ових дана им се пружила идеална прилика на дан заљубљених, тако што ће моћи њиховим именом назвати бубашвабу .Такође могу дати име бубашваби као неком политичару ког не воле….

Занимљивости 14.02.2022 | 15:53
Британци само данас бубашвабу могу назвати по бившем партнеру или политичару!

Такву могућност вам нуди Хемслеy конзерваторски центар Хемзли, зоолошки врт у енглеском Кенту, који је осмислио пројекат.

Конзерваторски центар Хемзли, у Ферсеату у близини Гравесенда нуди овај јединствени начин да напуштени љубавници на неки начин ” напдану” своје бивше љубави а сав прикупљен новац иде у добротворне сврхе.

Све што треба да ураде је да уплате донацију од 1,50 фунти где након тога добијају сертификат који потврђује име вашег жохара, а име вашег бившег ц́е се појавити на табли зоолошког врта поред застрашујуће ограђеног простора у зоолошком врту!

Помало смешни концепт је први пут лансирао зоолошки врт 2019.године И, након што је добио више од 15.000 имена и прикупио око 20.000 фунти, Хемслеy конзерваторски центар је одлучио да поново покрене исти програм именовања бубашваба 2020. године.

Именовање бубашваба 2021. година је била немогућа мисија због пандемије, али се вратила 2022.године. Овог пута зоолошки врт је дао предлог и могућности именовања бубашваба по свом најмање омиљеном политичару ако баш не волите да “копате” по старим љубавним ранама пише Метро

На веб-страници пише: “Почетак 2022, суочимо са њом ако почетак није био сјајан… а ако сте недавно остављени, још је горе. Али сада је време да одбаците те негативне мисли и осец́ања и да вратите осмех на лице.За оне којима није потребна освета, постоји још један начин да се осец́ате боље ако се вратите свом бившем на Дан заљубљених.”

“Истичемо ова створења кроз наш „програм за бубашвабе“ мислимо да је усвајање мало прејако, на крају крајева – вероватно не желите да усвојите бившу пријатељицу да бисмо прикупили новац за наше пројекте у зоолошком врту.“

Нажалост, крајњи рок за уписивање имена вашег бившег дечка или девојке је био 10. фебруар како се наводи у саоштењу конзерваторског центра.

 

<ифраме срц="//www.yоутубе.цом/ембед/лиЕП9wаКехо" wидтх="560" хеигхт="314" аллоwфуллсцреен="аллоwфуллсцреен">

<див цласс="флуид-wидтх-видео-wраппер">(Занимљивостидана.цом)

 

Коментари / 0

Оставите коментар