Aco Pejović sprema novogodišnji spektakl u Beogradu!

Pevač Aco Pejović Novu 2022.godinu dočekaće u Beogradu, a sada je otkrio kojom pesmom će započeti novogodišnje veče, da li će se u repertoaru naći pesme iz filma "Toma" i da li će imati koncert sledeće godine.

Zabava 08.12.2021 | 18:35
Aco Pejović sprema novogodišnji spektakl u Beogradu!

Na repertoaru će se naći sve pesame iz filma Toma koje je on otpevao, kao i mnogo drugih koje nisu bile u filmu a njegove su. Film je ostavio veliki utisak na njega kao i na publiku.

 

Otkriva nam da ima informacije da će u narednoj godini biti dozvoljena neka veća okupljanja, iako nije upoznat sa dozvoljenim kapacitetom, priznaje da se nada koncertu.

- Baš sam sinoć razgovarao sa menadžerom koji ima neke informacije da će ovo sa koronom malo da stane i da će se dozvoliti neka veća okupljanja. Publika može da očekuje veselu noć sa šarenim repertoarom, bend će biti u proširenom sastavu. U principu svaku Novu Godinu počinjem sa pesmom Zdravka Čolića "Dobra vam noć prijatelji" - rekao je Pejović.

Aco Pejović
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Za početak najavljuje pravi spektakl za sve one koji su kupili kartu mesec dana unapred i njegov nastup za novogodišnje veče.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar