Nekada bila kraljica splavova a danas živi potpuno drugačijim životom!

Više od dve decenije muzičke karijere je iza pevačice Jovane Tipšin, a za nju se nikada nisu vezivali skandali. Svojim pesmama i glasom ostala je prepoznatljiva do danas, a uz pesmu "Ne zaboravi me" fudbalska reprezentacija Srbije slavila je pobedu nad Portugalom kojom se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru.

Zabava 07.12.2021 | 20:39
Nekada bila kraljica splavova a danas živi potpuno drugačijim životom!

Fudbaleri su ovu pesmu ponovo oživeli, a koliko joj znači što su baš njenu pesmu pevali i uz nju slavili pobedu. Upitana da li zna kako je došlo do toga da fudbaleri pevaju tu pesmu Jovana je prokomentarisala:

- Pesma "Ne zaboravi me" je opšta pesma, puna emocija i ljubavi, njoj se mogu pronaći i doktori, rokeri i pankeri, narodnjaci, žene i muškarci, svi", rekla je Jovana Tipšin za Kurir televiziju.

Jovana Tipšin
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Jovana Tipšin otkriva da je ovu pesmu napisao Braja, da je nastala 1996. godine poznati estradni tekstopisac, za koga Jovana kaže da poznaje svakog pevača u dušu, a za pesmu kaže da je nastala na početku njene karijere.

- Pored ove pesme često me omladina na društvenim mrežama taguje na pesmu duet sa Kemalom Malovčićem "Senke", na pesmu "Flert" i ostale moje pesme, a neke su čak i "vaskrsnuli" iz 1994. godine i ranije, kaže Jovana.

Jovana Tipšin
FOTO: KURIR TELEVIZIJA

Poslednja pesma koju je Jovana Tipšin objavila je duhovna pesma pod nazivom "Isuse Hriste, spasitelju sveta", koju je posvetila majci koja je premunula u februaru ove godine, i za koju kažeda je veoma bila emotivno vezana. Jovana je u emisiji Puls na Kurir televiziji, takođe, objavila premijerno i da radi na novoj pesmi pod imenom "Voli me", ali koja će biti bržeg ritma.

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar