Ova pevačica će zameniti Bekutu u Zvezdama Granda

Saša Popović je na velikim mukama zato što je Ana Bekuta odlučila da se povuče iz “Zvezda Granda“.

Zabava 04.12.2021 | 20:10
Ova pevačica će zameniti Bekutu u Zvezdama Granda

On želi da joj nađe adekvatnu zamenu, pa se navodno razmišlja da angažuje pevačicu Miru Škorić, saznaje Informer.

Bekuta je odlučila da se povuče iz ovog muzičkog takmičenja zbog smrti svog partneta Milutina Mrkonjića, o čemu je obavestila celu javnost.

- Odlučila sam da se povučem iz javnosti. Otkazujem sve nastupe koji su bili zakazani tokom decembra. Otkazujem sve intervjue, emisije i programe u kojima je trebalo da učestvujem i izvinjavam se organizatorima istih. O novogodišnjim nastupima u Trebinju i Banjaluci javnost će biti obaveštena naknadno - saopštila je Bekuta u svom otvorenom pismu.

Popović je odmah počeo da traži zamenu, ali još nije siguran koga će angažovati. Njegova ideja je da Bekutu navodno u prvi mah zameni Mira Škorić.

Ana Bekuta
foto: Nemanja Nikolić

- Mira Škorić je radila sa kandidatima drugih mentora, ona ih je pripremala za takmčenje. Sašina želja je da ona zameni Bekutu, jer misli da bi bila odlična za šou. Ceca Ražnatović i Mira ne razgovaraju, pa zbog toga veruje da bi emisija bila mnogo uzbudljivija i dinamičnija,i da bi privukla gledaoce da gledaju njihovo suočavanje – kaže izvor blizak “Grandu”.

Popović ipak nije siguran kako bi Ceca reagovala na ovu promenu.

- Saša prvo mora da popriča sa Cecom, ali i sa Mirom koja ne voli mnogo da se pojavljuje u javnosti. Ona je ta koja uvek izbegava medije i skandale, a ovo bi je vratilo u žižu interesovanja. Svi mediji bi brujali o njeom i Cecinom odnosu - kaže naš sagovornik.

Mira Škorić
foto: Damir Dervišagić

(Kurir.rs/Informer)

Komentari / 0

Ostavite komentar