Bez struje četiri hiljade potrošača u Semberiji

-- U Semberiji će danas bez električne energije biti 4.000 potrošača tokom radova kompanije "Elektroprenos BiH" i godišnjeg remonta trafostanice "Ostojićevo" koji su najavili iz preduzeća "Elektro-Bijeljina".

Republika Srpska 23.09.2021 | 08:20
Bez struje četiri hiljade potrošača u Semberiji

Od 8.00 do 15.00 časova bez struje će biti potrošači u naseljima Ostojićevo, Batković, Mala Obarska, dio Velike Obarske, Gornji i Donji Brodac, Balatun, Velino Selo, te u pojedinim zaseocima u Gornjem i Donjem Crnjelovu.

Riječ je kupcima koji se snabdijevaju sa deset kilovoltnih dalekovoda - "Batković", "Crnjelovo", "Brodac", "Begov put" i "Topolovac".

Zbog radova "Elektroprenosa BiH" u trafostanici "Bijeljina tri" u prijepodnevnim i ranim popodnevnim časovima biće i nekoliko kraćih zastoja na dalekovodima "Željeznička" i "Кoviljuše".

Iz "Elektro-Bijeljine" uputili su apel kupcima električne energije da uvaže najavljene radove i zastoje na mreži zbog obaveznog godišnjeg remonta postrojenja.

Detaljan spisak naselja i ulica gdje će biti zastoj u isporuci struje objavljen je na sajtu preduzeća www.elektrobijeljina.com.

(Srna) 

Komentari / 0

Ostavite komentar