Без струје четири хиљаде потрошача у Семберији

-- У Семберији ће данас без електричне енергије бити 4.000 потрошача током радова компаније "Електропренос БиХ" и годишњег ремонта трафостанице "Остојићево" који су најавили из предузећа "Електро-Бијељина".

Република Српска 23.09.2021 | 08:20
Без струје четири хиљаде потрошача у Семберији

Од 8.00 до 15.00 часова без струје ће бити потрошачи у насељима Остојићево, Батковић, Мала Обарска, дио Велике Обарске, Горњи и Доњи Бродац, Балатун, Велино Село, те у појединим засеоцима у Горњем и Доњем Црњелову.

Ријеч је купцима који се снабдијевају са десет киловолтних далековода - "Батковић", "Црњелово", "Бродац", "Бегов пут" и "Тополовац".

Због радова "Електропреноса БиХ" у трафостаници "Бијељина три" у пријеподневним и раним поподневним часовима биће и неколико краћих застоја на далеководима "Жељезничка" и "Ковиљуше".

Из "Електро-Бијељине" упутили су апел купцима електричне енергије да уваже најављене радове и застоје на мрежи због обавезног годишњег ремонта постројења.

Детаљан списак насеља и улица гдје ће бити застој у испоруци струје објављен је на сајту предузећа www.електробијељина.цом.

(Срна) 

Коментари / 0

Оставите коментар