30 godina pokušava da položi vozački ispit i ne uspeva!

47-godišnja Isabelle Stedman iz Ampthilla, u Engleskoj prvi put je krenula na časove kada je imala 17 godina. Izabel se toliko boji da se tokom vožnje redovno onesvesti i tako nakon 30 godina, ona i dalje ne uspeva da položi vozački ispit!

Zanimljivosti 30.08.2021 | 15:26
30 godina pokušava da položi vozački ispit i ne uspeva!

Izabel nakon 1.000 časova vožnje tokom 30 godina i dalje nije uspela da položi vzačk ispit što već postaje za nju prava noćna mora

“Ponekad mama izgubi svest i padne u nesvest. Ne može da objasni svoju fobiju i postaje sve skamenjenija kada se približi kružnim raskrsnicama.” izjavila je njena kćerka medjima.

Isabelle je imala sedam različitih instruktora i čak je pokušala da pomogne hipnozom – ništa nije uspelo. Ona je potrošila više od 10.000 funti na časove i da nikada nije stigla do tačke u kojoj je bila spremna za polaganje testa.

Isabelle, iz Ampthilla izjavila je za medije: “Učila vožnju 30 godina, ali i dalje kad god uđem u auto, čini mi se da nikada ranije nisam bila u automobilu i da je zastrašujuće. Ne razumem to, ali kao da sam toliko uznemirena i preplavljena strahm da mi se prekine mozak i izgubim svest na nekoliko sekundi – a kružni tokovi su najgori.” piše britanski Miror.

“Kad se probudim, mi smo kraj puta jer je instruktor morao da se uhvati za volan – a ja sam toliko preplavljena strahom da završim u suzama i moram da idem kući.

“Očajnički želim da konačno vozim kako bih mogla da odvedem svoju ćerku na univerzitet i lako posetim porodicu širom zemlje, ali to je toliko traumatično da se bojim da nikada neću naučiti voziti”.

Lekari i hipnotizeri koji su radili s njom na njenom slučaju ostali su zbunjeni i nisu našli objašnjenje za njenu neobičnu fobiju tokom polaganja vožnje to jest ispita.

“Razgovarala je sa lekarima, pa čak i hipnotizerom koji je bio zbunjen i nije mogao da objasni moju fobiju. Možda sam poginula u saobraćajnoj nesreći u prošlom životu – to je jedino objašnjenje” kaže Izabel.

Njena rođena deca, Dominik (22) i Stela (17), sada idu na časove vžnje bez problema,dok se samohrana majka plaši da nikada neće uspeti da dobije vozačku dozvolu.

Prijatelji nude da odvezu moju decu kad ja ne mogu. Ali čini me tako neprijatnim – radije bih uzela taksi nego da se oslonim na druge.”

Međutim, Izabel je i dalje optimistična da će jednog dana pobijediti svoje strahove, te da će uspeti položiti vozački ispit to jest, vožnju.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar