Sloba doživeo blam na nastupu kad ga je devojka uhvatila za međunožje na bini!

Slobodan Sloba Radanović odgovarao je na pitanja svojih fanova, koja su mu postavljali na Instagramu Sloba je, između ostalog, otkrio kakve devojke voli, šta misli o bivšem cimeru Marku Janjuševiću Janjušu, ali i ispričao dva blama koja su mu se dogodila na nastupila.

Zabava 25.08.2021 | 15:04
Sloba doživeo blam na nastupu kad ga je devojka uhvatila za međunožje na bini!

- Šta misliš o Janjušu? - bilo je naredno pitanje jednog od fanova.

- Mafijaš, kriminalac. Što dalje od njega... - napisao je pevač i stavio emodži koji označava plakanje od smeha, čime je jasno stavio do znanja da se šali.

- Najveći blam do sada na nastupu?

- Dva blama sam doživeo. Prvi je kada me je jedna devojka uhvatila za međunožje na bini i nije htela da pusti, a drugi kad me je devojka iz publike gađala čizmom jer nisam hteo da je poljubim u usta - odgovorio je Sloba.

Sloba Radanović
FOTO: PRINTSCREEN

Sloba je sa pratiocima podelio i tajnu svog uspeha.

- Radite na sebi u svakom pogledu. Psihički, fizički, edukativno. U svemu nađite motivaciju, a najviše u kritikama. Ukoliko verujete da nešto možete, dajte sve od sebe, rizikujte. Ukoliko ne verujete da nešto možete, nema smisla ni da počinjete. Da nisam verovao da mogu da budem ozbiljan pevač, nikad ne bih ni počeo da se bavim muzikom - istakao je Radanović.

Na pitanje da li je imao neku neugodnu situaciju na nastupu, Sloba je odgovorio sledeće:

Sloba Radanović
FOTO: PRINTSCREEN

Kurir.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar