Ja sam Dodola Ražnatović!

Pevačicu Cecu Ražnatović klimatski uslovi ne sprečavaju da održi nastup.

Zabava 04.08.2021 | 18:33
Ja sam Dodola Ražnatović!

Folkerka je sada nasmejala sve izjavom povodom toga.

"Ja sam od danas Dodola Ražnatović, jer prizivam kišu. U Ljuboviji nas nije omela uopšte, a večeras smo pomerili za pola sata. Mnogo mi je drago što je održan koncert, ja sam rekla da iako bude bilo kiše ja ću zbog tih ljudi izaći na binu i održati koncert", rekla je Svetlana.

"Meni je zadovoljstvo da ispoštujem moju publiku, i ako njima nije teško da kisnu na toj kiši, da se smrzavaju po tom kijametu i snegu, na minusu utrnem sto puta, ne mogu da savijem prste i uhvatim mikrofon... Pa mogu i ja", zaključila je Ražnatovićeva.

U jendom momentu na bini je otpevala i veliki hit svoje ćerke Anastasije.

Malo sam se našalila i počela da pevam, publika je nastavila. To mi je fenomenalna stvar. Bogu hvala pa nema tu neslaganja u ukusu. Kapiramo se, ja prosto znam šta je za nju, a šta za mene", kaže ona.

Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

Na koncertu je prisustvovao i njen dečko Bogdan Srejović.

"Ja sam profesionalac koji traje 34 godine. Ne zavisim od toga da li će mi prijatelji biti na koncertu, partner, deca ili porodica. Ovo je moj posao i ja sam mu izuzetno posvećena kada radim. Ni jedan faktor ne može da utiče na to", zaključila je Ceca.

Ponosna je kada vidi u kakve su ljude izrasla njena deca.

"Zaista sam izgradila sa njima jedna pitak i otvoren odnos. Možda je to nekim roditeljima isuviše liberalan odnos, ali ja sam se trudila da sa svojom decom mnogo razgovaram, da ih ne kažnjavam, već da neke stvari dovedemo u red razgovorom, prvo lepim naravno", priča pevačica u "Premijeri".

Ceca Ražnatović
FOTO: PRINTSCREEN/PREMIJERA

(Kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar