Ја сам Додола Ражнатовић!

Певачицу Цецу Ражнатовић климатски услови не спречавају да одржи наступ.

Забава 04.08.2021 | 18:33
Ја сам Додола Ражнатовић!

Фолкерка је сада насмејала све изјавом поводом тога.

"Ја сам од данас Додола Ражнатовић, јер призивам кишу. У Љубовији нас није омела уопште, а вечерас смо померили за пола сата. Много ми је драго што је одржан концерт, ја сам рекла да иако буде било кише ја ћу због тих људи изаћи на бину и одржати концерт", рекла је Светлана.

"Мени је задовољство да испоштујем моју публику, и ако њима није тешко да кисну на тој киши, да се смрзавају по том кијамету и снегу, на минусу утрнем сто пута, не могу да савијем прсте и ухватим микрофон... Па могу и ја", закључила је Ражнатовићева.

У јендом моменту на бини је отпевала и велики хит своје ћерке Анастасије.

Мало сам се нашалила и почела да певам, публика је наставила. То ми је феноменална ствар. Богу хвала па нема ту неслагања у укусу. Капирамо се, ја просто знам шта је за њу, а шта за мене", каже она.

Ceca Ražnatović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

На концерту је присуствовао и њен дечко Богдан Срејовић.

"Ја сам професионалац који траје 34 године. Не зависим од тога да ли ће ми пријатељи бити на концерту, партнер, деца или породица. Ово је мој посао и ја сам му изузетно посвећена када радим. Ни један фактор не може да утиче на то", закључила је Цеца.

Поносна је када види у какве су људе израсла њена деца.

"Заиста сам изградила са њима једна питак и отворен однос. Можда је то неким родитељима исувише либералан однос, али ја сам се трудила да са својом децом много разговарам, да их не кажњавам, већ да неке ствари доведемо у ред разговором, прво лепим наравно", прича певачица у "Премијери".

Ceca Ražnatović
ФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ПРЕМИЈЕРА

(Курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар